Kos

Ha van valami, amit a Nyilasban járó Hold hoz neked, akkor az az inspiráció, amire szükséged van ahhoz, hogy megvalósítsd a dolgokat. A partnered szereti felhúzni a talpát. Incselkedni akar veled, és reakciókra akar rávenni, de mindezt azért, hogy jól érezd magad. Azonban az intelligens és az ingerlő viselkedésével mozgásba hoz téged. Belátod a lényeget, és inspirálnak a tettei, és ha egyszer belelendülsz, nincs megállás.

Ma, 2023. július 28-án együtt valami csodálatosat hozhattok létre. 2023. július 28-án a Nyilasban járó Holddal a hátatok mögött olyan, mintha ugyanazon az akkumulátoron dolgoznátok. Az összetartás hatalmas szerepet játszik a mai sikerben. Most, hogy így belegondolsz, pontosan így szereted. Az egység neked dolgozik.

Bika

A Nyilas-energia mindig is nagyszerűen hatott rád, és a július 28-án a Nyilasban járó Hold alatt a romantikus partnereddel ismét eljutsz arra a pontra, ahol mindketten felismeritek egymásban a „tökéletes párost”. Ezen a napon minden „megy”, és még ha nehéz időszakon mentetek is keresztül, bizonyos dolgok mindkettőtök számára ismertté válnak ebben az időszakban, ami garantálja, hogy ragasztóként fogtok összetartani.

Egyszerűen jól kijöttök egymással, és a Nyilasban járó Hold alatt olyan dolgok kerülnek a felszínre, mint a romantikus kompatibilitás. A kapcsolatotok nem csak romantikus. Őszinte barátok vagytok, ami összetart benneteket. Ez egy mesés nap a szédelgésre és a bolondozásra. Jók a nagy remények, és jók a fergeteges hülye viccek is. Csak érezzétek jól magatokat.

Mérleg

Ezen a napon, 2023. július 28-án megtudhatod, hogy a szerelmi partnered is nagyon inspiráló és motiváló személyiség, és a Nyilasban járó Hold alatt pont erre van szükséged. Ha mostanában mélyponton vagy, számíthatsz arra, hogy a párod lesz az, aki segít majd kihúzni téged ebből a megrekedtségből.

Ez az egyik dolog, amit a legjobban szeretsz ebben a személyben. Hihetetlen képessége van arra, hogy tudja, mikor vagy rossz passzban, és mikor tud vagy kell közbelépnie. A mai nap is egy ilyen nap, és a partnerednek éppen elég bátorsága van ahhoz, hogy kihúzzon téged a pánikból, és boldoggá tegyen. Nem lehetsz boldogtalan, hiszen a Nyilasban járó Hold fényt és energiát hoz minden örömteli és optimista dologra.

X