Oroszlán

Ha ma fel kell állnod egy színpadra, hogy a világnak kiáltsd a szerelmedet, akkor ezt fogod tenni, mert június 1-jén egyszerűen nincs kedved ahhoz, hogy megállítsanak. Úgy érzed, hogy kiérdemelted a napfényes pillanatodat, és ha ma, 2023. június 1-jén rád irányulnak azok a közmondásos reflektorok, akkor a szeretet és a tolerancia népszerűsítésére fogod használni a pódiumodat. Megvan benned az, ami ahhoz kell, hogy megmutasd mindenkinek a környezetedben, hogy ennek a világnak még van reménye, és hogy nem eszik fel azok, akik a gyűlöletet teszik a létezésükké.

Te a szeretet embere vagy, és a Jupiterrel szemben álló Hold alatt ezt meg is mutatod, és hinni fognak neked. Nem vagy csaló, kedves Oroszlán, és ha úgy döntesz, hogy segíteni akarsz, akkor te magad vagy a segítség megtestesítője. Június 1. a legjobb oldaladat hozza ki, és a szerencse, amit ma a szerelemben érzel, az a szerencse, amit minden ismerősödnek hozol azzal, hogy szereted őket, és támogatod őket abban, amit szeretnek. Igazi hős vagy te!

Mérleg

Nem mindig könnyű neked, hogy melyik oldalra állj, de ezen a napon, június 1-jén a szeretet és az elfogadás oldalára állsz a gyűlölet és a gúny helyett. Nem kell sok ahhoz, hogy mosolyogj, és amikor ezt teszed, felragyogtatod a világot, kedves Mérleg. Vidám ember vagy ma, és a Jupiterrel szemben álló Hold ezt hozza ki belőled. Körülötted mindenütt olyan emberek vannak, akik kételkednek benned, és megpróbálják azt éreztetni veled, hogy hangtalan vagy, de te mégsem törődsz velük, mert június 1-jén a Jupiterrel szemben álló Hold ereje támogat téged, és hagyja, hogy úgy érezd, a szeretet valóban győzni fog.

Ami miatt ezen a napon olyan szerencsésnek érzed magad a szerelemben, az az, hogy soha nem hagyod, hogy a „rosszfiúk” elkapjanak, sőt, a gyűlölködők zaja percről percre távolabbinak tűnik. A szerelem érzését ezen a napon úgy tiszteled, mint valami értékes és érinthetetlen dolgot. Nem hagyod, hogy bárkit is megbántsanak a világodban, te vagy az erő, amely véd és vezet, és ezen a napon mindenki szeret téged.

Nyilas

Élni és élni hagyni mindig is a mottód volt, még akkor is, ha jelenleg egy olyan világban élsz, amely el akar nyomni azért, amiben hiszel. Semmi baj, a gyűlölködők gyűlölni fognak, ez a dolguk. De te nem vagy gyűlölködő; te olyan valaki vagy, aki kiáll a szerelméért, és büszke leszel arra, hogy a társa lehetsz, függetlenül attól, hogy ki az illető.

Tűz jegyűként harcos vagy, mindig „készenlétben” állsz, és ma akár költőnek is gondolhatod magad; a Jupiterrel szemben álló Hold mindenképpen megnyitja előtted ezt az ajtót. Meg akarod majd menteni az embereket, és megkímélni őket attól a fájdalomtól, amit a nálad gyengébbek esetleg okozni akarnak. Ma csak légy önmagad, kedves Nyilas. A szeretet harcosa vagy, és a te világodban mindenki egyenlő és méltó arra, hogy szeressék, tiszteljék – és elfogadják.

X