Kos

Érdekes fordulat következik számodra a Holdnak és a Vénusznak köszönhetően, és ez azzal kapcsolatos, hogy ezen a napon, június 16-án találsz valakit, akit szerethetsz. Az egyik oka annak, hogy ezen a napon vonzol valakit, éppen az, hogy nem keresed. Elégedett vagy azzal, hogy találkozhatsz valakivel, de a Hold-Vénusz tranzit idején a hozzáállásod annyira laza, hogy nem megy el a nyomástól a hangulatod.

Mivel nem gladiátorként lépsz be az arénába, és nem keresel sparringpartnert, a jelenléted nem tűnik megfélemlítőnek mások számára, és ez az, ami beindítja a folyamatot. Időnként nagyon ijesztő tudsz lenni, kedves Kos, és bár nem áll szándékodban elijeszteni a szerelmeseket, mégis megteszed, egyszerűen azzal, hogy „erős” vagy.

A mai nap más megvilágításba helyez téged; felnőttél. Nem arra használod az energiádat, hogy elkápráztass, hanem arra, hogy ‘jelen legyél’. Azzal, hogy jelen vagy, lehetővé teszed, hogy a legjobb energia megtaláljon téged, és meg is fog találni, egy kedves ember formájában. Végre.

Bika

Egyrészt, van egy partnered, méghozzá olyan, akivel ma hihetetlenül jól érzed magad. Június 16-a van, és bármit is teszel, az varázslatos. A partnered ma nagyon szeret téged, te pedig őt, mert egyikőtök sincs a másik nyakán.

Nem mintha rendszeresen egymásnak esnétek, de a Hold-Vénusz fényszöge a legjobbat hozza ki mindkettőtökből, és amikor a legjobb formátokban vagytok, olyan dolgokat tesztek, mint a mosolygás, a titkok megosztása és az ajándékozás. Ez egy remek nap arra, hogy csak úgy hátradőljetek és önmagatok legyetek.

A partneredben azt szereted a legjobban, hogy szuper laza ember, aki semmi mást nem akar, mint egy drámamentes életet, amit azzal a személlyel tölt el, akit a világon a legjobban szeret: veled. Élvezd a napot, kedves Bika. Hozd ki belőle a legjobbat.

Szűz

Néha van kedved társasági életet élni; a mai nap is ilyen. Június 16-án a pároddal közösen úgy döntötök, hogy a szórakozás a játék neve, és hogy szükségetek van rá. A Hold és a Vénusz fényszög tranzitja alatt jó érzés lesz kimozdulni, de még jobb érzés lesz tudni, hogy a partnered támogatja a benned lévő társasági pillangót, hiszen nem mindig teszi ezt.

Intenzív hálaérzéseket ébreszthet benned az életed alakulásáért, hiszen úgy tűnik, a mai nap boldog és pozitív jövőképet tár eléd. Jól szórakozol a barátaiddal, és hazamész valakivel, akit szeretsz és imádsz. Ez egy gondtalan nap, ahol nem ítélkezel, és nem követ a perfekcionizmus. Könnyed, szellős, gyönyörű. Élvezd ki!

X