Bika

Észre fogod venni, hogy te és a párkapcsolatodban lévő személy elég erősnek érzitek magatok ahhoz, hogy bármilyen kihívással szembenézzetek. A közös hozzáállásotok az, hogy „Hajrá”. Egy olyan pár tagja vagy, ami fejlődni akar, és nem elégszik meg azzal, hogy a dolgok menjenek a maguk útján, mert az élet személy szerint neked, kedves Bika, megmutatta, hogy minden dolog karbantartást igényel, különösen a romantikus kapcsolatok.

A Merkúr és a Vénusz fényszög tranzitja alatt úgy érzed majd, hogy kedvetek lesz lecsapni néhány ilyen problémára, hogy soha ne legyen belőlük semmi’. Mindkettőtöknek annyira fontos a hosszú távú és csodálatos kapcsolat, hogy ha szemmel kell tartanotok, hát legyen. A Merkúr fényszöge a Vénusszal lehetővé teszi, hogy ma szabadon beszélgess a partnereddel azokról a témákról, amelyek a legtöbbet jelentenek neked, és a siker szinte garantált.

Rák

Már egy ideje tart ez az érzés, hogy neked és partnerének össze kellene jönnötok egy értelmes beszélgetésre a szerelmi életetek állapotáról, és a mai nap éppen olyan jó alkalomnak tűnik, mint bármelyik másik. Ezen a napon, június 17-én hűvösnek és magabiztosnak érzed magad, a Merkúr és a Vénusz fényszögének tranzitja alatt észreveheted, hogy az elméd tiszta. Nem látod, hogy bármi is az utadba állna, ami azt jelenti, hogy semmi sem akadályoz meg abban, hogy nagylelkű vagy kedves légy a szavaiddal.

A párok gyakran elfelejtik, mennyire fontos, hogy kedvesek legyenek egymáshoz, és hogy ez általában milyen nagyszerű eredménnyel jár, hiszen mindannyian nagyon jól reagálunk az együttérzésre és a kedves szavakra. Azt is megtapasztalhatod, hogy kedves dolgokat hallasz, amiket mondanak neked. Ez inspirálni fog benneteket, hogy visszatérjetek a munkához, hogy ez egy gyönyörű kapcsolat legyen. Tudod, hogy képes vagy rá, és a Merkúr fényszöge a Vénusszal tudatja, hogy ez lehetséges.

Oroszlán

Ma lehet, hogy úgy ébredsz fel, hogy jól érzed magad, sőt, még mosolyogsz is magadban minden ok nélkül. Az így kezdődő napok általában egész nap ugyanezt a jó érzést adják nekünk, és számodra ez a „jó” érzés a romantikus partnereddel megosztott kedvességgé fog alakulni. A dolgok mindig is jók voltak a pároddal, még akkor is, amikor állítólag „nem” olyan jók.

A mai napon a Merkúr és a Vénusz  fényszögét hozza, és ezzel az átvonulással mintha egy teljesen újfajta kommunikáció jönne létre kettőtök között. Még az is lehet, hogy vicces lesz, ahogyan az is lehet, hogy kedvességben „felülmúljátok” egymást. Játékot csináltok majd belőle közösen.

Ami jószívű tréfának indulhat, az elárul valamit az igazi természetedről, kedves Oroszlán, mégpedig azt, hogy szeretsz jó lenni a partneredhez, és reméled, hogy ez a fajta kedves hozzáállás tartós lesz. Ez azért lehet így, mert te irányítod a dolgokat.

X