Ők a legszerencsésebbek a szerelemben június 18-án

Bika

Kedves Bika, te rendkívül társasági ember vagy, így a szerelmi életed ma arról fog szólni, hogy te és a párod jó barátok társaságában az utcára vonuljatok. Indul a buli, és neked ott kell lenned. Úgy érzed, mintha ez az egész nap egy lehetőség lenne, és 2023. június 18-án, a Hold és a Jupiter fényszög tranzitja idején ebben igazad is lesz.

A mai nap arról szól, hogy elfelejtsd a gondjaidat, a számlákat és mindent, amid nincs, hogy végigtáncolhasd az éjszakát, zenét hallgass, vagy bármit csináljatok a szerelmeddel, ami nem jár stresszel és szorongással. Ma NEM-et mondasz a stresszre, és még ha kopogtat is, te leszel az első, aki figyelmen kívül hagyja. Ebben a gondolkodásban te és a párod ugyanaz a személy vagytok: elmentetek a buliba. A vonal itt megáll.

Oroszlán

Ha a romantikus partnered Bika, ma nagy szerencséd van. Azonban bármelyik csillagjegy megfelel neked, hiszen ez a nap, 2023. június 18. lehetőséget biztosít számodra egy rendkívüli szerelmes, szerencsés és általában véve jó napra. Mivel a mai napon a Hold a Jupiter fényszögben áll, mindent úgy fogsz látni, mint ami tele van lehetőségekkel. Minden körülötted lévő helyzetben meglátod a jót, és természetes vidámságoddal mindenkit meggyőzöl arról, hogy ha buli van, akkor te vagy az, aki elviszi őket oda.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A mai nap arról szól, hogy engedd el a hajad, és egyszerűen csak hagyd magad. Ma nem veszel össze senkivel. Kicsit kedvesebb és melegebb vagy, mint máskor, kedves Oroszlán. Ezt elég könnyen elérheted, tekintve, hogy nem nagy dolog, hogy bármelyik pillanatban te lehetsz a legkedvesebb, legimádnivalóbb ember a szobában. Ma lenyűgözöd a tömeget, de a romantikus partneredet is nagyon boldoggá teszed.

Skorpió

A mai nap lehetőséget ad arra, hogy gondtalan és laza legyél. Erre szükséged van, már régóta vágytál egy ilyen napra. 2023. június 18-án, a Hold és a Jupiter fényszög tranzitja alatt úgy fogod érezni, hogy az életedben kezdenek kicsit kiegyensúlyozódni a dolgok. Mivel a Hold-Jupiter tranzit idején kényelmesen leereszkedik az éberséged, fel tudod venni a romantikus partnered igényeit és vágyait, és semmi olyan nincs, amit ő akar, és ami kívül esik a hatókörödön.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Minden szeretetet és gyengédséget meg akarsz adni neki ma, amit csak fel tudsz gyűjteni, mert ez azt jelenti, hogy tudsz szeretni, hogy nem tartanak fel … hogy végre eléggé gátlástalannak érzed magad ahhoz, hogy kiengedd a szerelmedet játszani. Szabályok vagy önbizalomhiány nem korlátoznak, mivel a Hold a Jupiterrel fényszög szabadon engedi a képzeletedet. Nem érzed magad annyira védelmezőnek ebben az időszakban. Ehelyett inkább úgy érzed, hogy többet adsz magadból.

X