Bika

Jó napnak tűnik ez a szerelemre, nem igaz, kedves Bika? És jól teszed, ha leengeded a védekezésedet, hogy kiélvezhesd a jó hangulatot, amely a jelek szerint az utadba áll. 2023. június 2. van, és eddig minden rendben; úgy tűnik, hogy a partnereddel végre eljutottatok arra a szintre, ahol biztonságban érzitek magatokat egymás közelében, de ami még fontosabb – most kezdtek el bízni ebben.

A Hold-Vénusz trigon tranzitja alatt az olyan dolgok, mint a bizalom, szuper fontosak, és amikor átlépitek ezt a határt, és besétáltok a bizalomnak arra a helyére, az szinte boldogító érzés; ez az, amire vágytatok. Észreveheted, hogy ma nem csak te érzed jól magad, mert látsz valamit a partnered szemében, egy csillogást, valami újat… úgy néz ki, mintha most fordult volna sarkon az irántad érzett szerelmében, és ezen a napon, 2023. június 2-án mindent elmond neked arról, hogy mit érez… és ez jó.

Rák

Ez a tranzit, a Hold-Vénusz trigon, nagyon jót tesz neked, mivel már kezdtek frusztrálni a párod és közted kimondatlanul maradt szavak. Legyünk őszinték; megerősítésre volt szükséged. Tudnod kellett, hogy ez a személy valóban szeret-e téged, és még ha úgy is tesz, mintha szeretne, csak a saját füleddel akartad hallani.

2023. június 2-án megkapod a nagy lehetőséget, hogy végre meghallgasd a partneredtől, hogy nemcsak hogy szeret és imád téged, hanem hogy veled akarja leélni az élete hátralévő részét. Igen, a Hold-Vénusz trigon nem vesztegeti az időt. Ez egy jó nap számodra, hiszen sok álmod válik valóra, és a legjobb az egészben, hogy a nap végére annyira elégedett leszel, hogy észre sem veszed majd, hogy valaha is szükséged volt többre az életedben. A mai nap elhozza a szerelmet, és te ott vagy mindennek.

Szűz

Téged kevésbé érdekel, hogy mit gondolnak rólad az emberek, ezért amikor az életedben élők nyomást gyakorolnak rád, hogy „biztosítsd” a kapcsolatodat, megfontolod, hogy mit mondanak, miközben azt mondod nekik, hogy törődjenek a saját dolgukkal. Alapvetően ez azt jelenti, hogy nyomást érzel arra, hogy elkötelezd magad a párkapcsolatodban lévő személy mellett, és 2023. június 2-án, a Hold-Vénusz trigon tranzitja alatt azt kívánod, bárcsak ő tenné meg az első lépést.

Te ilyen régimódi vagy; azt szeretnéd, ha a partnered bebizonyítaná, hogy szeret, mielőtt aláírod a kipontozott vonalat, és ha ezt akarod, akkor ma ezt fogod kapni, mert erre való a Hold-Vénusz trigon.

Ez az a tranzit, amely összerakja a laza darabokat. Ez az a tranzit, amely tudatja veled, hogy nincs miért aggódnod, és hogy az a személy, akit esetleg megkérdőjelezel, fülig szerelmes beléd. És ezen a napon ezt meg is fogja neked mondani.

X