Kos

A hála ma egy remek hozzáállás. Nagy és gyönyörű módon fogod érezni. El sem hiszed, milyen szerencsés vagy, mert hosszú idő óta először úgy tűnik, hogy a dolgok a helyükre kerülnek. Még … merjük azt mondani … a szerelem is. Igen, azon gondolkodtál, hogy vajon lesz-e valaha is „dolog” számodra a szerelem, és az a személy, akivel együtt vagy, most meggyőzött arról, hogy nemcsak hogy szeret téged, de ha úgy döntesz, hogy kitartasz mellette, akkor ez csak egyre jobb és jobb lesz.

2023. június 23-án olyan mámorító optimizmust fogsz érezni, hogy egy pillanatra talán még magadban is kételkedsz … csak úgy, a biztonság kedvéért. A Nap és a Hold fényszög tranzitjával ez a kétely úgy feloldódik, mint a cseresznyés zselé a forró vízben, és te legszívesebben elolvadnál! Ezt akarod, kedves Kos, és ez olyan jó érzés, hogy megijeszt … de ez biztosan nem tart vissza attól, hogy higgy benne.

Oroszlán

Mindenben, amit ma teszel, csak a szerelmed arcát látod, és ez nem csak megnevettet a gyönyörtől, hanem azt is tudatja veled, hogy jó úton jársz, ha a szerelemről van szó. Ma egy csodálatos asztrológiai tranzit van az oldaladon, a Nap és a Hold fényszöge, és amint elkezdi kiizzadni a varázsát, nem tudsz majd mit tenni, de úgy fogod érezni, hogy ez megerősíti az elhatározásodat.

Ez azt jelenti, hogy ha már eldöntötted, hogy a szerelmed az „igazi”, akkor a mai, június 23-i nap bebizonyítja, hogy jól döntöttél. Üdvözlöd ezt a fajta felfokozott pozitivitást. Hogyan is ronthatnád el, ha ennyire jól érzed magad? Még ha tudnál is, ma nem fogsz ezen gondolkodni. A mai nap, június 23-a a jó érzésről és az érzés alapján való cselekvésről szól.

Halak

Fiam, szükséged volt erre a Nap-Hold fényszög tranzitra, amikor elkezdtél a negatív gondolkodás mocsarába süllyedni? Nos, ez csak azt bizonyítja, hogy semmi sincs kőbe vésve, még az önbizalomhiányod sem, és június 23-án megadod magadnak a szükséges szünetet, és felhagysz a kételkedéssel. Amint ez megtörténik, szinte azonnal érzékelni fogod, hogy hirtelen ígéretesnek és szeretettel teltnek látod a világot. Gondoskodnod kell valakiről az életedben, kedves Halak.

Ne feledd, hogy te is része vagy ennek a kapcsolatnak, és bár az, hogy időt szakítasz arra, hogy a negativitásnak hódolj, nem baj, a valódi személyiséged akkor kel életre, amikor megosztod a szeretetedet, a bölcsességedet és az örömödet. A Halak a legfényesebb drágakő az ékszerdobozban, amikor ragyogsz. Mutasd meg ma ezt az oldaladat a párodnak, mert tárt karokkal fogad majd vissza.

X