Kos

Az teszi ezt a napot olyan szerencséssé számodra a szerelem és a romantika terén, kedves Kos, hogy most elég biztosnak érzed magad a kapcsolatodban ahhoz, hogy ez a megfelelő alkalom arra, hogy elkezdj beszélgetni a partnereddel a jövőről. Nem olyan súlyos, de komoly a dolog, és a partneredtől érkező vibrálás az elfogadásról árulkodik.

Érezheted, hogy ő is ugyanolyan komolyan gondolja, mint te. 2023. június 25-én, a Hold-Plútó tranzitja alatt te és a partnered bátran elmondhatjátok egymásnak, hogy mit éreztek, hogyan gondoljátok, hogy a dolgoknak hogyan kellene alakulniuk, és mik a végső céljaitok. Mivel közel álltok egymáshoz, nincs megfélemlítés. Mindketten annyira egy hullámhosszon vagytok, hogy elég kényelmes érzés kimondani, ami a fejetekben van. Kizárt, hogy ma ne érnétek el sikereket, hiszen mindketten ugyanabba az irányba tartotok.

Rák

Ha nem kezded el hamarosan „rendezni” a kapcsolatodat, úgy fogod érezni, hogy a dolgok sosem fognak az utadba kerülni. 2023. június 25-én, a Hold-Plútó tranzitja alatt így lesz. Ki fogod használni ennek a tranzitnak a képességét, hogy a pároknál rávilágítson a dolgokra. Te és a párod leültök és tervezgetni kezdtek. Akár a házasságról, akár egymás jobb megértéséről van szó, a nap lényege, hogy te és a párod megbeszéljétek a dolgokat.

Ez nem ér véget a beszélgetéssel. A Hold-Plútó trigon segít tisztázni a korábban félreértett dolgokat, és jobbra törekedni a kapcsolaton belül. Ha valami olyan dolog jár a fejedben, kedves Rák, ami komoly választ igényel a partneredtől, akkor a mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy mindezt felhozd. Ez a nap a megosztásról és a megfontolásról szól.

Bak

A mai tranzit, a Hold-Plútó trigon, csodálatos hír a számodra, mivel a struktúra és a szervezettség iránti érzékedre hat. Ami a szerelmi életedet illeti, rád férne egy kis rendrakás, mivel a dolgok kissé bebogozódtak. Ez a kapcsolat túl sokat jelent számodra ahhoz, hogy hagyd, hogy a dolgok a széleinél megkopjanak. Nagyon jó partneri kapcsolatban vagy a kedveseddel, és mivel mindig is olyan jól működtek a dolgok ezzel a személlyel, szeretnéd, ha ez így is maradna.

Ahhoz, hogy működjenek, fel kell állítanod néhány szabályt. Ez azonban nem hangzik olyan szigorúan, mint amilyennek tűnik. A partnered nagyon jól fogja fogadni az elképzeléseidet, mert diplomatikusan közelíted meg ezeket a kérdéseket. Ezen a téren együtt akar veled dolgozni. Ő is azt akarja, ami a legjobb a kapcsolatnak, és hajlandó a Hold-Plútó tranzitból eredő erővel dolgozni.

X