Kos

Csak most kezdesz valami újat ezzel a személlyel, és nagyon szeretnél valami nagyobbat és jobbat kihozni ebből az új kapcsolatból. Az első napok mindig dicsőségesek számodra, kedves Kos, hiszen ilyenkor előveheted a varázslatos trükkök tárházát. 2023. június 4-én képes leszel lenyűgözni az új kiszemeltet az életedben, és nem fogsz csalódást okozni.

Az az érdekes, hogy mindaz, amit megtapasztalsz, komolyan fog történni; igen, láttál már kapcsolatokat jönni és menni, de ha egy kapcsolatban úgy érzed jól magad, mint ezen az új úton, akkor ugyanolyan izgatott leszel, mint eddig… és a lelkesedésed felébreszti a társadat is, mert ő is olyan, mint te ezen a téren. Ő is akarja az izgalmakat és a borzongást, és akár te vezeted az utat, akár nem, ő teljes mértékben benne van. Az új szerelem ma felrázza a házat kedves, Kos. Élvezd a jó időt!

Skorpió

2023. június 4-én az ihletett gondolkodás az irányadó, amikor te és a szerelmed úgy döntötök, hogy „a saját utatokat járjátok”, és legalább egy napra magatok mögött hagyjátok a világot. Lehetőség nyílik a szórakozásra, és az Uránusszal együtt járó Merkúr tranzitja alatt az út tisztává válik, és pontosan tudni fogjátok, mit kell tennetek.

Te és a párod nem az a fajta vagytok, aki otthon ül és panaszkodik, hogy nincs mit csinálni, és e tranzit alatt nem tudtok majd megálljt parancsolni az inspiráló ötleteknek, és minden egyes ilyen ötlet még több vidám gondolkodásra ösztönöz. Mindketten úgy érzitek, hogy elég felelősségteljes voltatok; ideje újra gyereknek lenni, még ha csak egy napra is. Élvezd az egészet, kedves Skorpió!

Vízöntő

Az ilyen napok nem mindig jönnek el, és már csak ezért is úgy tűnik, hogy 2023. június 4-e egy valóra vált álom lesz – végre egy nap, amikor nem leszel nyomás alatt. Egy szeretteddel nagy terveket szövögettek, és tudjátok, hogy semmi sem állíthat meg benneteket. Sőt, ami még jobb, az illető, akivel együtt vagy, ugyanolyan izgatott, mint te, ha a közös dolgokról van szó.

A Merkúr és az Uránusz együttállása alatt mintha ezek a közös vonások kiemelkednének és reflektorfénybe kerülnének. Ez izgat, mert tudod, milyen az élet odakint: nem mindenki látja úgy a világot, mint te. Viszont találtál valakit, aki igazán megért téged, és te is megérted őt. Együtt úgy érzitek, hogy nincs határa annak, hogy mire vagytok képesek, és egy dolgot biztosan tudtok: vidám idők jönnek, és ez biztosan azért van, mert a Merkúr az Uránusz konjuktusban áll.

X