Ikrek

Ez egy olyan évszak, amit szeretsz. Az áprilist biztosan nem bánod, de a május – ó, az az, amikor igazán elkezdesz pozitívan és reményteljesen érezni, és május első hetében pont jó helyen jársz, mert annyi jó dolog tart feléd. Azt fogod észrevenni, hogy semmi sem borít ki, és ez a hozzád hasonló ember számára valóban határozottan észrevehető, hiszen a „borzalmak” azok, amelyek miatt feloldod az elszántságodat.

Ez a hét azonban megnyugtató balzsamként hat a pszichédre; úgy érzed, mintha csak zöld fények lennének előtted, és ha a szerelem és a romantika útját választod, csakis szerencsébe ráadásul nagy szerencsébe fogsz belefutni. Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz most, a viselkedésed lesz a legfeltűnőbb. Egyszerűen nem vagy hajlandó semmi másra, csak a zökkenőmentes hajózásra, és azt fogod tapasztalni, hogy mivel laza vagy, a körülötted lévők is azok lesznek.

Skorpió

A Lilith-energia a hét elején olyan lelkiállapotba hoz téged, amelyben a szerelem annyira fontos lesz neked, hogy mindent megteszel azért, hogy az életednek jelentős részévé tedd. Ez a hét az egészséged és a szerelmi életed gyógyításáról szól kedves Skorpió, és itt is az ideje. Hagytad, hogy a dolgok az út szélére kerüljenek, és most ébredtél rá, hogy május elseje van, és „hová tűnt az idő”?

Ez a hozzáállás ezen az első héten a hasznodra válik, mivel gyorsan azon fogsz dolgozni, hogy rendbe hozd, amit rendbe kell tenned, hogy helyet csinálj az életedben annak, amit létfontosságúnak találsz, vagyis a szerelmi életednek. Bárki is legyen a partnered, akár olyan, akivel már voltál kapcsolatban, akár új ember, látni fogja a változást benned, és jól fog reagálni rá. Kívánatos és szerethető vagy kedves Skorpió, és mindez azért van, mert te tetted ezt így.

Nyilas

A május a legjobbat hozza ki belőled, Nyilas, és ez az első hét azt fogja adni neked, amit mindig is a májustól vártál, és ez a szerelem, az édes szerelem. Tegyük fel, hogy olyan valaki vagy, aki poliamor életmódot folytat. Ebben az esetben több szerelmes szerető figyelmére is számíthatsz, ha pedig monogám vagy, és egy bizonyos személy iránt elkötelezett, akkor számíts arra, hogy ez a hét közelebb hozz egymáshoz kettőtöket.

Észreveheted, hogy te és ez a másik személy hasonló utakon jártok; mindketten gyógyulni akartok. Mindketten „túl akartok lépni” valamin, és mire elérkezünk a Skorpióban járó teliholdhoz, ezt a mutatványt valószínűleg „befejezettnek” tekinthetitek. Ezen a héten jó úton jársz, és meg fogod tapasztalni, hogy a szerelem az életedben egy nagyszerű támogató rendszer is, amely minden törekvésedben ott lesz melletted.

X