Kos

Ha ma hátradőlsz, és hagyod, hogy a partnered beszéljen, felfedezhetsz benne valami újat és csodálatosat. Bár általában minden pillanatban úgymond „átveszed az irányítást”, elég nagylelkű vagy, amikor az akarsz lenni.

A Vízöntő Hold alatt május 11-én, a Merkúr négyzetével együtt tapasztalhatod, hogy az a személy, akibe beleszerettél, ma még szerethetőbb, mint amikor először találkoztál vele.

Ez a tranzit lehetőséget ad arra, hogy visszahúzódj, és egyszerűen csak szemtanúja legyél, ahogyan tevékenykedik. Ez a személy nagyon különleges számodra, és nem hagyod, hogy annyira ragyogjon, amennyire kellene. Nem mintha uralkodnál fölötte, de olykor olyan életnagyságú vagy, hogy ez a személy boldogan hátrál. Nos, ma rajta a sor, hogy ragyogjon, és ragyogni is fog.

Bika

Mindig is nagy híve voltál a kommunikáció erejének, és csak olyan embereket vontál be az életedbe, akik rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal, mivel szinte anti passzív-agresszív vagy. Ki nem állhatod, ha az emberek nem térnek a lényegre, vagy utalnak valamire, de sosem jönnek ki vele igazán.

Te és a párod érezni fogjátok a Vízöntő Hold és a Merkúr négyzetének szelíd könnyedségét, mivel mindkettőtöket felszabadít, és feloldja a gátlásokat, amelyekhez eddig ragaszkodtatok.

Ma van az a nap, amikor te beszélsz, de ami még fontosabb, hagyod, hogy ő is beszéljen, hiszen biztosan van valami a fejében. Amint eljutsz a csevegésig, felismered, hogy most már tiszta a levegő, és sokkal könnyebben fellélegezhetsz. Május 11. nagy szerencsét hoz neked a szerelemben, mint látni fogod.

Ikrek

Természetesen és szilárdan hiszel abban, hogy meg kell mondani, ami van, és arra bátorítottad romantikus partneredet, hogy legyen önmaga, és ne féljen, amikor a kommunikáción keresztül kapcsolódik hozzád. A mai Vízöntő Hold és a Merkúr-tranzit négyzete alatt észreveheted, hogy talán rajtad a sor, hogy kimondd a magadét.

Ez elsőre ijesztő lehet, mert kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, de nem lehetsz mindig te „a moderátor”.

Természetesen segítőkész vagy, de a partnered észrevette, hogy mindig kitárulkozik és lelepleződik, miközben te csak bólogatsz és helyeselsz. Ma, a Vízöntő Hold és a Merkúr négyzete alatt kimondod, ami a szívedet nyomja, és kedves Ikrek, ez óriási dolog, mert szerető kezekben vagy. Engedd ki magadból az egészet. Semmi baj.

X