Ikrek

Eltartott egy ideig, amíg teljesen magadévá tetted az önszeretet és az önbecsülés gondolatát, de most, hogy már belekóstoltál abba, milyen boldogan élni önszerető egyéniségként, nincs visszaút.

Ez a hozzáállás átragad arra is, ahogyan más emberekkel élsz. Olyan kapcsolatban élsz, amelyet meg kell határozni, nem irányítani vagy utasítani kell, hanem olyanban, amelyben úgy gondolod, hogy a partnerednek tudnia kell, ki vagy te valójában mindebben.

Ez azt jelenti, hogy 2023. május 13-án, a Vénusz-Szaturnusz tranzitja alatt nagyon határozottan fogod elmondani a szerelmednek, hogy mire számíthat tőled, és mire nem. Ehhez bátorság kell, de az őszinteséged lesz a kapcsolat gerince. Szerencsés vagy ma, mert a partnered ekkor jön rá, mennyire értékes vagy az életében.

Szűz

Mindig is fantasztikusan bátor voltál, amikor arról volt szó, hogy kimondd a partnerednek, és a barátaid gyakran tiszteletben tartották, amit gondolsz, és komolyan gondolod, amit mondasz a romantikus kapcsolatodat illetően.

Nagyon őszinte és nagyon egyenes vagy, és 2023. május 13-án, a Vénusz-Szaturnusz tranzitja alatt ismét valami nagyon erőteljeset fogsz mondani a partnerednek, és ő, ahogy eddig is, meg fog remegni előtted … mert tudja, hogy igazad van.

A Vénusz-Szaturnusz nem egy szokványos tranzit; hatalommal és merészséggel jár, és mindkettő a kezedben van. Tehát amikor egy ilyen aspektus a városba érkezik, akkor minden energiát, amit csak tudsz, bitorolj ki belőle, és használd a saját előnyödre. A szerelemben ezen a napon jól alakulnak a dolgok számodra, kedves Szűz, mert te gondoskodsz róla, hogy így legyen.

Nyilas

Nagyon hosszú időbe telt, mire eljutottál oda, ahol most tartasz a partnereddel való kapcsolatod és kommunikációd tekintetében. Ez azt jelenti, hogy már nem vagy ugyanaz a nyápic, aki korábban voltál. Az idő megtanított arra, hogy kiállj magadért, és észrevetted, hogy minden alkalommal, amikor ezt megteszed, az neked válik be. A Vénusz 2023. május 13-án a Szaturnusz trigonja alatt áll és ismét az az érzésed támad, hogy nagyon világosan kell beszélned a partnereddel valamiről, ami sokat jelent neked.

Ma kimondod ezeket az érzéseket. Megtanultad, hogy a partneredre bízd a létfontosságú információkat, mivel ő valóban tiszteletben tartja a kívánságaidat, és május 13-án úgyis rájössz, hogy hosszú távon minden rendben lesz. A Vénusz-Szaturnusz tranzitja  lehetővé teszi, hogy elég biztonságban érezd magad ahhoz, hogy kimondd a véleményedet anélkül, hogy félnél a következményektől.

X