Ők a legszerencsésebbek a szerelemben május 14-én

Ikrek

Egyszerűen jó érzés, ha valami izgalmasat teszel a szerelmedért. Mostanában egy kicsit lustának érzed magad, és talán hagytad, hogy ez a laza hozzáállás apátiába forduljon át.

Legbelül tudod, hogy szeretnéd felpezsdíteni a dolgokat a pároddal, de a mai napig nem volt energiád hozzá. Május 14-től, amikor a Merkúr egyenesbe kerül, feltöltődsz energiával és lendülettel, hogy valami nagyot alkoss.

Mintha visszanyerted volna a mojo-dat, és szeretnéd megosztani a jó hírt a romantikus partnereddel, aki történetesen ugyanezt érzi. Ő is ugyanaz alatt az univerzális égbolt alatt él mint te, és a Merkúr egyszerre ér giteket. Ez egy kiváló nap arra, hogy mindketten újra egyesüljetek energiában és látásmódban.

Szűz

Az elmúlt hónapban valamin töprengtél a fejedben, és annyira hozzászoktál a töprengéshez, hogy elfelejtetted, hogy valamit el kellene kezdened tenni érte. Ez a szerelmi életedre utal, és valamire, amit meg akartál beszélni a pároddal.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Lusta lettél, és a gondolataidat háttérbe szorítottad, helyette pedig kicsit apatikus lettél, és az unalomtól befásultál… aztán május 14-én megtörtént a Merkúr egyenesbe fordulása és most hirtelen újra játékban vagy, és játszani akarsz.

Hűha … mi történt? Az energia az, ami történt, kedves Szűz, és amikor ez rád tör, be akarod majd hozni az elvesztegetett időt. Mintha levették volna a zsákot a fejedről, és most már látod, hogy az élet még mindig létezik, és hogy valójában éled is … a pároddal. Huhú, itt az ideje, hogy csatlakozz az élőkhöz, és ebben az esetben kettő jobb, mint egy. Jó szórakozást!

Skorpió

Az, hogy a Merkúr most egyenes, és a gondolataidat a siker felé irányítja a zűrzavar helyett, pont erre van szükséged, és május 14-én ezt a tranzithatást a szerelem és a romantika felé tudod fordítani.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Éppen erre van szüksége az életednek, és hirtelen úgy érzed, hogy élettel telibb vagy, mintha most ébredtél volna fel egy furcsa álomból, ahol éjjel-nappal kíméletlenül a Barátok köztöt nézted.

Üdvözöllek újra az életedben, kedves Skorpió. Úgy tűnik, a romantikus partnereddel si hasonló a helyzet. Bár mindketten úgy érezhetitek, hogy most fiatalodtatok meg egy hosszú hibernációs alvás után, az igazság az, hogy az előző Merkúr retrográd csak megakasztott benneteket. Most, hogy vége, ma szinte csodával határos módon újra élőnek érzed magad. Jó érzés itt lenni, és ezt az érzést meg akarod majd ünnepelni a pároddal. Élvezzétek hát!

X