Ők a legszerencsésebbek a szerelemben május 16-án

Bika

Igen, az olyan tranzitokat, mint a Jupiter a Bikában, nem hagyod ki, mert ez az a fajta kozmikus esemény, amiért gyakorlatilag könyörögsz a szerelem és a romantika terén. Nem vagy az a típus, aki sokkal többre vágyik egy szilárd kapcsolatnál, és 2023. május 16-án rájössz, hogy minden, amiért eddig dolgoztál, most válik számodra valóra. Biztonságban érzed magad a pároddal, és nem kell tovább keresgélned.

Jó érzés számodra hátradőlni, különösen Bikaként, és tudni, hogy amid van, az nem csak jó, de biztos is. A Jupiter a Bikában az a fajta tranzit, amely segít abban hinni, amit mindig is sejtettél, hogy ez az igazság, vagyis hogy te és a partnered „igaziak” vagytok. Jó ezt tudni, és úgy fogod találni, hogy ma sokat mosolyogsz.

Rák

A mai nap megkönnyebbülést jelent számodra, mivel már régóta dolgozol a kapcsolatodon, és már régóta vágytál valamilyen válaszra a partneredtől, amelyből tudod, hogy ő is így érez. Nos, BINGÓ, kedves Rák, ma van az a nap, amikor megismerheted őt, és ugyanúgy érez, mint te, és azt is megtudhatod, mit tervez a jövőre nézve … és ez rendkívül klassz.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

2023. május 16-án, a Jupiter Bikában való átvonulása alatt olyasmit fogsz érezni, amit ritkán gondolsz biztosra. Igaz, hogy szereted túlgondolni a dolgokat, és ha nincs szilárd elkötelezettséged, hajlamos vagy arra, hogy az elméd minden rossz irányba elszaladjon. A Bikában járó Jupiter alatt azonban tudni fogod, hogy ez a szerelem tartós lesz. A partnered nem menekül el előled, és bár ő nem olyan neurotikus, mint te, egészen biztosan benne van a dologban.

Nyilas

A Bika jegyében járó Jupitert nem hagynád elúszni a jelenléted nélkül, és ha a romantikus kapcsolatodról van szó, ma talán azon kapod magad, hogy titokban mosolyogsz egy kicsit … mert minden olyan jó érzés. Az olyan napokon, mint a mai, 2023. május 16., nem szereted megkérdőjelezni a jó dolgokat, de nem fogod tudni elkerülni az észrevételét, milyen jó dolog is ez valójában.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ráadásul van valami a Bikában járó Jupiterben, ami reményt ad a jövőre nézve ezzel a kedves emberrel, akit a társadul választottál. Úgy érzed, hogy ti ketten szilárd alapot építhettek a közös jövő megtervezéséhez és felépítéséhez, és mindez olyan ígéretesnek és … nem fenyegetőnek tűnik. Nem érzed magad „leláncolva” vagy bebörtönözve, mint általában. Végig akarod csinálni az egészet. Ez egy inspiráló és szeretetteljes nap számodra, kedves Nyilas.

X