Kos

Nem kell sokáig várni, hogy ma felpattanj a pozitív vonatra, mert úgy fogsz ébredni, mintha a világ a te osztrigád lenne, és minden jó benne. Nemrég „beszélgettetek” a pároddal; tudod, azt, amikor úgy döntötök, hogy a legjobb, ha a dolgok a következő szintre lépnek. Igen, azt. Nos, úgy tűnik, hogy a május 17-i Bika Hold és a Jupiter együttállása alatt olyannyira elméláztok a gondolaton, hogy készen álltok a lépésre.

Számítsatok arra, hogy a kapcsolatotok ma fordulatot vesz, méghozzá jobbra fordul. Végre láthatjátok az előttetek álló, jó szándékkal és reális kapcsolati célokkal kikövezett utat. Ma fel vagy dobva, kedves Kos. Végre minden a helyére kerül, és minden percét imádod ennek a szerelmi élménynek. Jó neked!

Bika

Ki gondolta volna, hogy ilyen nagy visszatérésed lesz, főleg azok után, amin keresztülmentél a szerelemben és a romantikában? Mégis, itt vagy ma, május 17-én, és minden sokkal jobban néz ki a szerelemben, mint azt valaha is gondoltad volna. Hűha, micsoda változás, és mindez a Bika Hold és a Jupiter együttálasaként ismert tranzitnak köszönhetően jutott el hozzád, amely azért van itt, hogy feltörje az önbizalomhiány kapuit, és a komoly szerelem felé vezető gyorsító pályára állítson téged.

A partnered … a legjobb. Dióhéjban csak ennyi. Ezúttal jót választottál magadnak, kedves Bika, és ezt ma be is fogja bizonyítani neked. Ne lepődj meg, ha valami őrültséget csinál, például megkéri a kezed. Nem kell igent mondanod … de lehet, hogy szeretnél. Számíts ilyen napra, és hagyd már abba a nevetést. Túl jól szórakozol!

Nyilas

A szerelem ma mindenhol ott van, ahová csak nézel, és nemcsak a te szerelmi történetednek örülsz, hanem a körülötted élők történetének is. Május 17-én, a Bika Hold és a Jupiter együttállása idején eggyé válsz a szerelemmel; jól érzed magad a saját és a párod életében, sőt, örülsz a barátoknak és a családtagoknak is, akik végre megtalálták az útjukat.

A szerelmi életed szilárdnak tűnik, mintha nem is tartana máshová, mint a béke és a melegség helyére. Ma semmi más nem jár a fejedben, mint hogy ott legyél a szerelmed mellett, és teljes szívedből szeresd azt, akit szeretsz.

Ez a nap nem jár tűzijátékkal, mert nincs rá szükséged. A nap szépsége annak eredményeként érkezik el hozzád, hogy végig helyesen cselekedtél és a megfelelő embert szeretted. A mai a te boldog napod, kedves Nyilas, és minden rendben van a világodban.

X