Oroszlán

Nos, természetesen jól fogsz reagálni a Mars Oroszlánban való megjelenésére, mert ez pontosan az, amire szükséged van, és a megfelelő időben érkezik hozzád az életedben, mert jól jönne az a plusz lökés és önbizalom, ami ezzel a tranzittal jár. Május 20-án megragadod a lehetőséget, hogy kihasználd a rendelkezésedre álló erőt, hogy odamehess a szerelmedhez, és elmondd neki, amit érzel.

Azonban nem csak a szavakra fogsz hagyatkozni; a bájod teljes erőbedobással fog működni, és a mosolyod önmagában hegyeket fog megmozgatni. Tartsd tehát ma is fenn a pozitív hangulatot, kedves Oroszlán, és varázsolj! Ezen a napon biztos sikered lesz a szerelemben, és még azon is kuncoghatsz, hogy a „vágyad tárgya” milyen könnyen beléd szeret, cserébe.

Nyilas

A Mars az Oroszlánban csodákat művel az egóddal, és olyannyira hiszel magadban, hogy bátornak és céltudatosnak érzed magad… ezen a napon, május 20-án nem tudsz rosszat tenni. És mi más a mai napod célja, mint a szerelmed meghódítása, vagyis… ma van az a nap, amikor megközelíted azt a személyt, akivel eddig szégyentelenül flörtöltél, hogy azt sugalld neki: „talán több van itt, mint ami látszik”.

Igen, azt akarod, hogy ez a személy a romantikus partnered legyen, és bár a flörtölés csak kedves és csábító, te többet akarsz, és ehhez a Marsnak az Oroszlánban kell lennie, hogy legyen bátorságod többet kérni. És mivel ebben a tranzitban olyan elbűvölő vagy, csábítónak és ellenállhatatlannak tűnsz. Kezdődjenek a játszmák!

Bak

Az önbizalom eléggé normális számodra, de a bájosság az, amiben nem vagy teljesen biztos… legtöbbször. Tudod, hogy alapvetően bármit megkaphatsz, amit csak akarsz, de az, hogy „bárkit” megszerezz, mindig is nehezebb kihívást jelentett számodra. És akkor itt van a mai nap, május 20., a Mars hatalmas átvonulása az Oroszlánban, és hirtelen úgy érzed, mintha erre a fajta kihívásra teremtettek volna.

Nemcsak erősnek és magabiztosnak érzed magad, hanem vonzónak is… valójában ez az érzés teszi lehetővé, hogy olyan ideges és merész légy az új személy körül, akire szemet vetettél. Nem köntörfalazol; rögtön a lényegre térsz, és a pimasz kisugárzásod megteszi a hatását. A személy, akiről álmodtál, nehezen tud majd elfordulni tőled, és így kezdődik egy új és csodálatos szerelmi viszony, kedves Bak.

X