Kos

A Nap és a Mars fényszögének energiája olyan, mintha egy álom válna valóra számodra, kedves Kos. Nagyon pozitív vagy, de le tudsz zuhanni, ha valamit nem tudsz kezelni. Mintha csak arra a pillanatra várnál, hogy gyémántként ragyogj, és a mai nap a legnagyobb lehetőséget hozza el számodra, hogy ezt meg is tedd. Romantikus partnereddel ma, május 22-én minőségi időt töltötök együtt, és azt fogjátok tapasztalni, hogy mindketten annyira feltöltődtök a szerelemtől és a boldogságtól, hogy akár ki is törhettek egy nagy kacagásban. Ez csak értelmetlen öröm, és hát nem ez a legjobb fajta?

Ma nem sok mindenre kell majd koncentrálnod, kedves Kos, mivel a Nap és a Mars fényszöge folyamatosan meglepő helyzetekbe sodor, amelyekben folyamatosan felfedezed, hogy még több szeretet van benned, mint gondoltad. Úgy érzed, mintha a szíved mindjárt kipukkadna. Ma annyira tele vagy szeretettel.

Oroszlán

Igazán csak egy ilyen napra volt szükséged, és május 22-én, a Nap és a Mars fényszögének  ragyogó és pozitív tranzitja alatt úgy fogod érezni magad, mint egy lottó nyertes. A mai nap a Te napod, kedves Oroszlán, és ha ilyen jól érzed magad, akkor a partneredet is be akarod vonni. A Mars energiája csintalankodóvá tesz. Cukkolni akarod a párodat, és megnevettetni, ami annyira hozzátartozik ahhoz, hogy ez a nap a szerelmedhez való viszonyodat illetően is feldobja számodra.

Hosszú idő óta először érzed magad egészségesnek; úgy érzed, hogy az elméd nyugodt, és hogy az eddigi döntéseiddel teljes vagy. Lehet, hogy már a kapcsolat végének küszöbén álltál, de HŰ, de örülsz, hogy nem jutottál el idáig. Ez egy nagyszerű nap a szerelem és a romantika számára. Az Oroszlán és a partnered izgatottan fog belemenni ebbe a logikába.

Nyilas

Amikor szerelmes vagy, minden hegy feláll és boldogan táncol … és ez hangos dolog! Tudsz hangos lenni, és tudsz izgatott lenni, és ezen a napon, május 22-én, a Nap és a Mars fényszög fényes és napsütéses tranzitja alatt mindkettő leszel … és még annál is több. Ma van az a nap, amikor újra gyerekes leszel. Ma nem érzed magad felnőttnek, kedves Nyilas; kedved lenne kéz a kézben szaladgálni egy vadvirágos mezőn a szerelmeddel, és talán meg is teszed – már ha találsz magadnak egy szép mezőt.

Akárhogy is, mező ide vagy oda, egész nap kéz a kézben leszel a romantikus partnereddel, mert ez a nap azt a gondolatot hozza felszínre, hogy az ilyen értékes dolgokat meg kell ünnepelni. Tisztában vagy az élet mulandóságával, és amíg élsz, szeretnéd megélni, és jól megélni… a szerelmeddel együtt. Jó neked!

X