Kos

A szépség iránti szereteted május 23-án, kedden felerősödik, és a Hold és a Vénusz együttállása miatt úgy érzed majd, hogy te vagy a legszerencsésebb ember a világon, mert mindent nagyon szépnek találsz magad körül. Romantikus partnered lenyűgözően néz ki számodra. Vadul vonzódsz hozzá, és ő is hozzád, és ez nem lehet rossz.

A mai nap a nagy vonzalom napja, hiszen a pároddal nagyon könnyen megtaláljátok a kapcsolatotokat. Nincs feszültség, ha van is, az eloszlik. Talán új érzéseket ismerhetsz fel a szerelmed iránt, mert úgy tűnik, ma még jobban törődsz vele, mint tegnap. Örömmel ismered be, hogy ez a személy együtt növekszik veled az idők során, és hogy valóban jó döntést hoztál azzal, hogy az életedben van.

Oroszlán

Ma estére érdemes terveket szőnöd, kedves Oroszlán, mert ha valaha is van megfelelő feltétel a szerelemhez és a romantikához, akkor a nagy opusod ma este következik be a Hold és a Vénusz együttállás tranzitja alatt. Jó érzéssel tölt el, hogy a pároddal elkezdtek alakulni a dolgok, és igen, biztosan tettél is érte, hogy így legyen. A partnered is nagyon türelmes volt veled, hiszen többek között így mutatja ki, hogy szeret téged.

Május 23-án úgy tűnik, mintha végre összeállna minden darab, és amit elveszettnek hittél, azt nemcsak megtaláltad, hanem új erőre kaptál és megújultál. Használd ki ennek a tranzitnak az erejét, mert meghosszabbíthatja a kapcsolatod élettartamát. Ez valami újnak a kezdete lehet, kedves Oroszlán. Minden rendben van. Nagy sikereket fogsz látni, ha a csúcson vagy.

Mérleg

Tudod, hogy olyan valaki vagy, akinek megvannak a maga elvárásai. Amikor azonban minden jól alakul az életedben, mint május 23-án, észre sem veszed, hogy vannak elvárásaid. Te és a romantikus partnered ezen a napon annyira szinkronban lesztek, és mivel mindkettőtöknek a Hold-Vénusz együttállás segít, hogy irányítson benneteket, azt fogjátok tapasztalni, hogy a szépség mindenütt ott van, és te szereted a szépséget, kedves Mérleg. Ez a nap remek alkalom arra, hogy te és a szerelmed elmenjetek valahová, és élvezzetek egy finom vacsorát, és talán még egy édes estét is eltöltötök a városban.

Egy dolog hoz össze benneteket, mindaz, ami közös bennetek, és a Hold a Vénusszal való együttállással ezt ismét a figyelem középpontjába helyezi. Amit esetleg elfelejtettetek, az újra a napvilágra kerül, és minden jóra fordul. Közös bennetek az egyszerű dolgok iránti szeretet, és szerencsére ma ezeket az apró pillanatokat is megünnepelhetitek a szerelmetekkel.

X