Ikrek

Vannak olyan pillanatok az életedben, amikor úgy érzed, hogy bizonyos témák felvetése csak rajtad múlik – olyanoké, amelyekről senki más nem akar beszélni, és május 25-én úgy fogod érezni, hogy „itt az idő”, és hogy az a téma, amelyet te és a romantikus partnered eddig kerültetek, figyelmet igényel.

A Hold-Merkúr négyszögének ideje alatt bátorsággal és magabiztossággal fogtok kitartani, és kimondjátok, amit ki kell mondani. Azzal, hogy ezt magadra vállalod, hogy te leszel az, aki „kimondja az igazat”, nemcsak a jeget töri meg közted és a párod között, hanem megnyitja az ajtókat a további beszélgetések előtt. Minél jobban belemerülsz abba, amit meg kell beszélni, annál közelebb kerülsz majd ehhez a személyhez, és ő is értékelni fogja, hogy elég bátor voltál ahhoz, hogy elkezdd a folyamatot. Ez csak jót tehet neked, kedves Ikrek; megtetted a magadét, és most learathatod az erőfeszítéseid gyümölcsét.

Mérleg

Ma igen szerencsés vagy, mert az olyan átvonulások, mint a Hold és a Merkúr négyszöge, kedveznek a személyiségednek, és az előnyödre válnak. A szerelemben a mai napon, május 25-én. Ezen a napon értelmet nyernek számodra a dolgok, és ez nem megy könnyen. Néhány beszélgetést le kell folytatni, és ha nem indítod el a dolgokat, annak súlyos következményei lesznek.

De neked, kedves Mérleg, elég, ha tudod, mi történik, ha most nem cselekszel, mert könnyű „nem cselekedni”, ha látod, mit okozhatnak a tetteid. Csak pozitívumot akarsz az életedben, és csak az érdekel, hogy a romantikus világod zökkenőmentesen működjön. Minden más csak időpocsékolás, és mivel te KÉPES vagy átvenni a gyeplőt és a béke felé terelni ezt a románcot, pontosan ezt fogod tenni a Hold-Merkúr négyszög alatt.

Skorpió

Ha valakivel kapcsolatba kerülsz, pontosan tudni akarod, mi történik. Bár szeretsz egy jó kis ugratást, nem érdekelnek a játszadozások, különösen akkor nem, ha a szíved forog kockán. Ez azért jó, mert ezen a napon megtudhatod, mi zajlik valójában a romantikus partnered fejében, és hogy hűséges-e hozzád.

A Hold-Merkúr tranzitja során, amely ma, május 25-én esedékes, megkönnyíted a kettőtök közötti beszélgetést, amelyet le kell folytatni. Bár a titokzatosság mindig klassz dolog, eljön az idő, amikor fel kell tárnod bizonyos igazságokat, és a Hold-Merkúr négyszöge alatt ezek az igazságok a romantikus partnered álarca mögött rejlenek. Szeretnéd biztonságban érezni magad és bízni benne, és ma van az a nap, amikor ezt felhozod, és nagy meglepetésedre, kedves Skorpió, jó híreket fogsz megtudni.

X