Rák

Bizonyos értelemben a mai nap a te szerencsenapodnak tekinthető. Régen érezted magad ilyen jól, és nem akarsz csak otthon ülni a nagyszerűségeddel, hanem meg akarod osztani, és ma ezt fogod tenni. Május 26-a van, és a Holdal a Szűzbe lépve úgy érzed, hogy te vagy a legcsodálatosabb teremtmény a Földön; nem bánod ezt az érzést, ugye? Nem minden nap érzed magad ilyen jól, de hát megint csak te tetted bele a munkát.

És amit ez a munka hozott neked, az az érzés, hogy nemcsak hogy méltó vagy a nagy szerelemre, hanem hogy csak olyasvalakit vonzhatsz magadhoz, akit méltónak találsz a szerelmedre. Felépítetted magad ebből a csodálatos személyiségből, és most már képes vagy magadhoz vonzani a megfelelő személyt. Nincsenek többé csődtömegek. Az aranyért küzdesz; a következő partnerednek meg kell érdemelnie téged. Ó, igen.

Oroszlán

A szerelem mindig is a cél volt minden törekvésedben, és amikor a romantikus szerelemről van szó, csak a lehető legizgalmasabb szerelmi viszonyt akarod. A Szűz Hold idején különlegesnek fogod érezni magad, mintha te lennél ez a gyönyörű virág, és minden pillangó melletted repkedne, vonzódna hozzád. Szereted ezt a fajta figyelmet, és mivel május 26-án a Vénusz fényszögben áll az Uránusszal is, észreveheted, hogy az általad vonzott pillangók történetesen szintén egyediek és figyelemreméltóak.

Válogathatsz, kedves Oroszlán, ami neked tetszik; nem vagy egészen biztos benne, hogy a Vénusz-Uránusz fényszög idején szeretnél-e kapcsolatba kerülni, de szeretnéd tudni, hogy ha úgy döntesz, van néhány kedves ember, akik közül választhatsz. És lesz is, mert ez a te szerencsenapod. Ragyogj csak, kedves Oroszlán, minden a jó úton halad.

Szűz

Nem mindig érzed magad ennyire magabiztosnak, de ma, május 26-án, a Vénusz Uránusz fényszöge alatt nem tehetsz róla, mert egyszerűen csak megy neked, és ezt te is tudod. És tudod mit? Mindenki más is tudja… ők is tudják ezt, és úgy fogod találni, hogy az egód ma annyira fel lesz pörgetve, hogy azt hiheted, valamiféle szupersztár celeb vagy.

Bármi is az, amitől ma a vonzónak érzed magad, az neked fog működni, és ez azért van, mert amikor a Hold belép a Szűzbe, kapcsolatba kerülsz a hatalmaddal és a szépségeddel. Ma egy sereg követőd lesz, akik mind téged imádnak, és ezt imádni fogod! Ilyen nap nem történik olyan gyakran, de amikor mégis, mint ma, május 26-án, akkor fel fogod falni. Imádod a figyelmet, és ez mind szerelmet jelent számodra. Ez egy nagyszerű és szerencsés nap számodra. Hagyd, hogy áradjon a szerelem, kedves Szűz!

X