Kos

Miközben a Mars energiája serkent és elgondolkodtat, a magasan járó Mérleg Holdnak köszönhetően könnyedén képes leszel mérsékelni ezeket az erős érzéseket, legyenek azok pozitívak vagy negatívak. Hogy ez a romantikus kapcsolatodban mennyire működik… annyiban, hogy ezen a napon a pároddal szuper mély beszélgetésekbe bonyolódtok. Ezt szereted, talán mindennél jobban, de az a Kos oldalad mindig azt szeretné, ha az eljegyzés kicsit felforrósodna; nem tehetsz róla.

Szeretsz háborúzni a pároddal, de szerencsére a Mérleg Hold ma teljesen megszelídíti a szívedben lévő bármilyen ellenségeskedést, és őszintén szólva sokkal jobban érzed magad nyugodt állapotban, mint mindig háborúra készen. A mai nap üdítő egyensúlyérzetet hoz, és ezt határozottan tudod kezelni.

Mérleg

Mivel nem hagysz ki egy jó alkalmat sem, a Mérleg Holddal és annak kedves rezgésével mindened megvan, és megragadod az alkalmat, hogy jó kedvre derítsd a romantikus partneredet. Még ha egyedülálló is vagy, ez a nap jó neked, mert lehetővé teszi, hogy tündökölj. Ha kedvet érzel egy jótetthez, akkor megteheted anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy „rosszul olvasnak téged”.

Az indítékaid világosak, és nincs mögöttes szándékod, bárki is legyen a szereteted címzettje, legyen az a partnered vagy a párod, biztonságban fogja érezni magát melletted. Ma nem jelentesz fenyegetést, és képes vagy megmutatni, ki vagy valójában, „úgy, ahogy vagy”. És ne feledjük, hogy a Mérleg Hold idején te, kedves Mérleg, a világ legbájosabb sármőrje vagy; ne hagyd, hogy ez a varázslat kárba vesszen!

Halak

Bár ismert, hogy időnként belefeledkezel a drámába, a mai nap ritka lehetőséget kínál számodra: egy drámamentes napot, amelyet teljesen egyedül vagy azzal a személlyel tölthetsz, akit imádsz. Lehet, hogy kísértésbe esel, hogy visszautasítsd ezt a meghívást, hiszen a Mars energiája határozottan hívogat, de a Mérleg Hold idején csak annyit mondasz, hogy „Nah”, és a nyugalom meg a pihenés jegyében egyszerűen otthon hűsölsz azzal, akit szeretsz.

Még az is lehet, hogy rádöbbensz, hogy ez tényleg a jó dolog, ez itt, ez a szép és könnyed hozzáállás a szerelemben. Megmaradsz ennél a békés, könnyed érzésnél? Szó sem lehet róla, de a pillanat most van, úgyhogy élj a pillanatnak, kedves Halak. Élvezd a gondtalan szerelmes és szenvedélyes napodat, hiszen tényleg nem sok minden akadályozhat meg abban, hogy élvezd a szerelmet, ami az életedben van, most.

X