Ők a legszerencsésebbek a szerelemben május 30-án

Kos

A mai nap azért érzed magad olyan jól, mert ezt akarod. Legyünk őszinték, kedves Kos, elég nehéz időszakot éltél át az elmúlt hónapokban, és ha őszinte akarsz lenni magadhoz, akkor ennek a nehéz időszaknak a nagy része azért történt, mert hagytad. Nem mintha te akartad volna, de nem mondtál nemet, és mivel te egy ilyen vis maior vagy, rájöttél, hogy itt az ideje változtatni a gondolkodásmódodon. A május 30-i Nap-Hold háromszög alatt visszanyered az erődet, és nagyon kevés időt töltesz a sebeid nyalogatásával. Most már készen állsz arra, hogy újra kimozdulj, és megmutasd a világnak, mire vagy képes.

Ma tiszta varázslat vagy, keves Kos, és rá fogsz jönni, hogy nagyon-nagyon vonzó leszel azok számára is, akikhez te magad is vonzódsz. Ma, a Nap és a Hold háromszög tranzitja során rá fogsz jönni, hogy egy cseppet sem vesztettél el. Térj vissza a helyes útra, és tedd a dolgod, ahogy csak te tudod.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bika

A szerencse a szerelemben számodra azt jelenti, hogy VAGYTOK egy kapcsolatban, és mindketten gond nélkül viselitek a saját súlyotokat. Az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy olyan partnert tudj magad körül, aki nem tudja vállalni a saját részét, hiszen ezzel már volt tapasztalatod a múltban. Amit ma, május 30-án, a Nap és a Hold háromszög tranzitja során észrevehetsz, hogy akár tartja a partnered a saját lábát, akár nem, te inkább elnéző leszel vele szemben, hiszen ő nem te vagy.

Megérted; belátod, hogy nem kell szerelmesnek lenned valakibe, akinek a munkamorálja a tiéd (bár ezt jobban szeretnéd…), és azt is belátod, hogy erre a személyre érdemes időt fordítani, még ha csak azért is, hogy inspiráltabbnak érezd magad olyan dolgok iránt, mint a MUNKA. Szerencsés a szerelemben számodra az, ha olyan partnered van, aki ezt megérti veled kapcsolatban; és ezen a napon jelét adja annak, hogy hajlandó megtenni azt, amire neked szükséged van.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Rák

A szerelemben ezen a napon, május 30-án azért érzed magad olyan szerencsésnek, mert úgy érzed, hogy a párod végre meghallgat téged. Határozottan „osztozunk és megosztozunk” érzés jár ezzel a nappal, és a Nap-Hold háromszög miatt, amit megosztotok, az nemcsak pozitív lesz, hanem mindkettőtökben reményteli érzéseket ébreszt.

Ez nem egy lusta nap egyikőtök számára sem, sőt, mindketten nagyon is tettre készek lesztek; közös jövőt akartok, és mindketten elég bölcsek vagytok ahhoz, hogy tudjátok, ez nem fog csak úgy „megtörténni”, mert a szerelem megvan.

Ezen a napon, a Nap-Hold háromszög alatt mindketten ráébredtek, hogy a kapcsolatok munkával járnak, és ez azt jelenti, hogy MOST kell kitalálnotok, hogy ez a munka megéri-e azt az időt, amit bele kell fektetni. És a válasz ‘igen’ lesz. Igen, megéri. Igen, megéri minden egyes másodpercét annak az időnek és erőfeszítésnek, amit innentől kezdve bele fogtok fektetni.

X