Ők a legszerencsésebbek a szerelemben május 31-én

Bika

Az az érdekes, hogy nem feltétlenül kell őrülten szerelmesnek lenned ahhoz, hogy őrülten szenvedélyes legyél, és a mai nap ezt be is fogod bizonyítani magadnak … és a romantikus partnerednek. Te és ez a személy átmentetek néhány „vitán”, és vannak olyan pillanatok, amikor úgy érzed, hogy olyannyira frusztrált vagy miatta, hogy legszívesebben kisétálnál az ajtón.

Mégis maradsz, mert hiszel benne, és azt akarod, hogy a dolgok folytatódjanak. Az egyik legjobb módja annak, hogy ma, a Skorpió Hold és a Vénusz négyzete alatt kifejezd magad, a hálószobában van, amiben történetesen te is nagyon jó vagy. Hiszel az emberi kapcsolatokban, és e tranzit során meglátod, hogy fel tudod-e éleszteni azt, ami reményeid szerint nem veszett el. Találd ki, mi a helyzet? Az a jó öreg varázslat még mindig megvan … most már csak arra van szükség, hogy ebből az újraéledt kapcsolatból valami értelmeset csinálj.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Szűz

Május 31-én úgy találod, hogy az érzéki oldalad ismét felébredt, és ahelyett, hogy harcolnál ellene, inkább engedsz neki. Ez nagy örömet fog okozni a romantikus partnerednek, hiszen már kezdhette azt hinni, hogy elvesztetted az érdeklődésedet iránta. Pedig nem arról van szó, hogy valaha is elvesztetted volna az érdeklődésedet, hanem arról, hogy az idő és a világ átvette az irányítást, és egyszerűen csak úgy érezted, hogy… túl fáradt vagy ahhoz, hogy bármiben is részt vegyél. Amit nem vettél észre, az az, hogy cserbenhagytad a partneredet… pedig még mindig ott van, és vár rád.

A Skorpió Hold és a Vénusz negyzetének köszönhetően egyfajta energiapezsgést tapasztalsz majd, ami a partnered iránti megújult érdeklődésben nyilvánul meg… fizikailag. A Skorpió energiája hajlamos erre; felélénkíti a szenvedélyt, még akkor is, ha azt hisszük, hogy a szenvedély már kihalt. Mindkettőtök életét sokkal boldogabbá teszitek, és a partnered a rá fordított figyelmedet nagyon is értékelni fogja.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Halak

Mindig is jól reagáltál a Skorpió energiájának hatására, és ez ma sem lesz másképp; a romantikus életedben a dolgok felfelé ívelnek számodra, kedves Halak. Már egy ideje szeretnéd felpezsdíteni a dolgokat, és úgy tűnik, május utolsó napja megadta neked a kellő bátorságot és hozzáállást. A Skorpió Hold és a Vénusz négyszögének tranzitja alatt egy kicsit merésznek érzed magad, mintha a romantikus partnereddel szeretnéd megismertetni a másik, sötétebb oldaladat, és mit ad isten – ő belemegy a dologba.

Lehet, hogy neked és a párodnak nem kell szerelmesnek lennetek, de az biztos, hogy nem fog fájni, mert a fizikai köteléketek ma olyan módon növekszik, amire nem is számítottatok. Most már van mire várnotok. Úgy tűnik, ez a kapcsolatotok határtalan; a mai nap olyan inspiráció, amely tudatja veled, hogy ez még csak a kezdet.

X