Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Március 13-án, Hétfőn

Kos

A Nyilas energiája mindig szívesen látott kiegészítője a szerelmi életednek, mivel hajlamos vagy annyi elképzeléseddel szétszóródni, hogy időnként nehezen tudsz belenyugodni a puszta „együttlétbe” a partnereddel. Lehet, hogy időnként „elfoglaltnak” neveznek, és igazuk is lenne.

Tudod, hogy ilyenkor előfordul, és általában jó dolgokkal vagy elfoglalva; nem pusztán szórakozott vagy, hanem ma koncentrált és jelenlévő, és ezt a romantikus partnered teljes mértékben értékeli.

Együtt nagyon sok mindent elérhettek, és akarni is fogtok, hiszen a nap energiája izgalmas és ígéretes. Mindkettőtök előtt áll a jövő, és ezen a napon, 2023. március 13-án te és a párod tisztán látjátok majd, együtt.

Oroszlán

Van egyfajta bajtársiasság közted és a kedvesed között, és az ilyen napokon igazán örülsz, hogy nem csak szerelmesek, hanem közeli barátok is vagytok. A pároddal való barátság a világot jelenti számodra, hiszen ez adja meg a szabadságot, hogy úgy viccelődjetek, ahogyan szeretitek.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A Nyilasban járó Hold alatt szeretnéd megnevettetni a párodat, és amikor meghallod a nevetését, csiklandós és boldog leszel; ezt az együttlétet biztonságban és veszélytelenül érzed. Úgy nézel a párodra, mintha egy kincs lenne, és el sem hiszed, milyen szerencsés vagy. Ezen a napon, 2023. március 13-án is úgy érzed, hogy nagyra értékel téged, és ez a nevetésén is meglátszik.

Nagyon kedvel téged téged, kedves Oroszlán. Jófajta szeretet az, amit ketten együtt éltek át.

Halak

A szerelem jól megérdemelt napja pedig a tiéd, kedves Halak, mivel a Hold a Nyilasban csodákat művel a szerelmi életed állapotával. 2023. március 13-a kiegyensúlyozott szerelmes és megosztó napot hoz neked és a párodnak. Ez felütheti a fejét közös étkezésekben, vagy olyan közös dolgokban, amelyek mindkettőtök érdeklődését megragadják. Ezen a napon csak ti ketten vagytok, és ez hihetetlenül jól esik nektek.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A világ zaja mintha éppen annyira alábbhagyna, hogy megadja nektek a szükséges teret ahhoz, hogy újra összeszedjétek magatokat és jól érezzétek magatokat egymás mellett.

Hosszú idő óta először nem úgy látod a jövőt, mint egy lehetséges idegösszeomlást. Biztonságban vagytok a szerelmetekben, és jól érzitek magatokat, hogy sebezhetőek vagytok együtt. Semmi sem rázza fel ezt a jelenetet és boldog napotok lesz együtt, köszönhetően annak, hogy a Nyilasban járó Hold olyan nagylelkű veletek.

X