Kos

A világodban nincs helye a problémáknak, különösen, ha azok otthon érnek, és a Hold-Vénusz trigonja alatt kivételesen magabiztos leszel, hogy a mai nap egy vadonatúj nap. Jól akarsz teljesíteni, és nem okoz gondot, ha egy megállapodásra kerül a sor.

A partnered nagyon jó hangulatban lehet, és ez jó kezdet, mert ha eddig úgy érezted, hogy félsz közeledni felé, hogy beszélgessetek egy témáról, a Hold-Vénusz trigon energiája miatt sokkal nyitottabb lesz veled szemben. Emellett te sem vagy olyan ellenséges, mint általában, ami által te is jobban érezheted magad a bőrödben.

Nem mész bele a veszekedésbe, mint a vízfolyás; hajlandó vagy békésen és nagylelkűen megbeszélni a dolgokat. A mai nap szerencsés és előnyös számodra a szerelemben.

Ikrek

A maihoz hasonló napok ritkán fordulnak elő, de ha okos vagy – és te nagyon okos vagy, kedves Ikrek, akkor kihasználod a mai tranzitot, a Hold-Vénusz trinust.

A legjobbat hozod ki a napból. A partneredet fogékonynak és kreatívnak találod, ami a legjobbat jelenti számodra.

A Hold-Vénusz trigon alatt szabadon kifejezheted magad, és annak is örülni fogsz, hogy a párod is a helyén van: ő is ugyanolyan okos, mint te, és ha meglát egy jó lehetőséget, ráugrik, akárcsak te. A mai nap pedig lehetőséget kínál arra, hogy ítélkezés és védekezés nélkül szeressétek egymást.

Rák

Mivel te és a párod sokat dolgoztatok a románcotok javításán, 2023. március 15-én a Hold-Vénusz trigonhoz viszonyítva learathatjátok az erőfeszítések gyümölcsét. Érezhető lesz, hogy mindketten nagyon egy húron pendültök; a legjobbat akarjátok a kapcsolatotoknak, és ennél kevesebb nem is elég. Ha felmerül egy probléma, mindketten kegyesen fogjátok kezelni; egyikőtök sem kíván veszekedni vagy akár csak meghátrálni ezen a napon.

Ez egy nagyon jó alkalom arra, hogy kiránduljatok, vagy legalábbis tervezzetek egyet. A Hold-Vénusz trinus alatt a határ a csillagos ég, és mivel a ti csillagjegyetek a szerencsések közé tartozik, ezt a szerencsét a megfelelő módon fogjátok kihasználni. Ne kételkedj abban, amit látsz, kedves Rák.

A szerelmi életedben jelentős javulás előtt állsz. A mai nap nagyon szerencsés nap számodra és a párod számára.

X