Bika

A Merkúr a Halak jegyében hozza el a lehetőséget neked és a párodnak, és te elkapkodod ezt a lehetőséget, mert valamire szükséged volt a kapcsolatodban, és március 2-án megragadod a lehetőséget, hogy végre megoszd, ami a szívedet nyomja.

Lehet, hogy őrülten szerelmes vagy, és szeretnél teljesen megbízni ebben a szerelemben, mégis Bika vagy, és a bizalom nehezen jön neked. Ezért hoz neked ez a nap olyan nagy szerencsét, mert a Merkúr Halakban járása alatt a valódi érzéseid kimondása, bármennyire is sebezhetővé tesznek valakit, biztonságos térben történik.

Az univerzum teljes mértékben támogat téged, kedves Bika, és a dolgok a te utadon fognak menni. Amire azonban talán nem számítasz, az a partnered reakciója, amely nem lesz más, mint vidám és túláradó. Ő az, aki tényleg szeret téged. Szép volt!

Oroszlán

Soha nem gondoltad volna, hogy valaha is találsz valakit, aki olyan csodálatos, mint az a személy, akit most a partnerednek hívsz, és a Merkúr a Halak jegyében tartózkodása alatt nemcsak úgy akarsz majd bánni vele, mint egy nagyra becsült ékszerrel, hanem szavakkal is ki akarod majd fejezni a szerelmedet.

A tettekben vagy a legjobb, és már régóta szeretnéd szavakkal elmondani a kedvesednek, hogy mit érzel, bár sosem érezted úgy, hogy ezeket a szavakat egy imádott mondatba tudnád foglalni.

A kommunikáció ereje, amely a Merkúr Halak jegyében járása eredményet, pontosan az, ami ma, 2023. március 2-án inspirációt és magukat a szavakat is megadja neked. Elkápráztatod majd a szerelmedet azzal, hogy a megfelelő pillanatban mondod az abszolút megfelelő dolgot, és a nap előrehaladtával ezt a „kommunikációs dolgot” úgy fogod megismerni, mint a kapcsolatotok varázserejét.

Szűz

Március 2-a van, és készen állsz arra, hogy elkezdj egy „új életet”. Ez alatt azt kell érteni, hogy már hónapok óta tudod, hogy bizonyos dolgokon változtatnod kell az életedben, főként a személyiséged azon részein, amelyek hajlamosak egy kicsit marónak lenni.

A felét sem gondolod komolyan annak, amit mondasz, de megbántottad a partneredet azzal, hogy ilyen komolytalan voltál, és most, a Merkúr Halak jegyében járásával úgy érzed, készen állsz arra, hogy mindent beleadj a szerelembe.

És az a nagyszerű, hogy ez neked, kedves Szűz, természetes. Ki gondolta volna? Valójában eléggé puhány vagy, és amikor hiszel magadban, rájössz, hogy szuper szeretetteljes, szuper kedves ember vagy… és a párod is észre fogja venni a változást benned.

Amúgy is mindent érte teszel, de nem tehetsz róla, hogy közben jól érzed magad a bőrödben. Szerencsés nap ez neked és a párodnak.

X