Kos

A pontos érzelmeidet átadhatod annak a személynek, akiről eldöntötted, hogy az egyetlen ember a világon, aki igazán „megért téged”, és ez a romantikus partnered lesz. Ma kivételesen szerencsésnek érzed magad, hiszen nem vagy felháborodva semmin… egyelőre.

Voltak olyan napjaid, amikor minden nagyon „elérhetőnek” tűnt, mintha az idegösszeomlás szélén állnál, és az a valóság számodra, hogy szükséged van arra az egy emberre, aki a mentőöved; vele az udvarodban úgy érzed, képes vagy megbirkózni a világ súlyával.

A Hold március 24-én lévő Vénusszal való együttállása során felismered, hogy mennyit ér az a személy, akibe a bizalmadat helyezted, és azt is látod, hogy nem csak te éled meg ezt a szerelmet, hanem ő is teljesen veled van. Ahová te mész, ő követni fog, és most éppen szükséged van erre a fajta támogatásra és szeretetre.

Bika

Ha a Hold a Vénusszal együtt áll, mint segítő kéz ezen a napon, 2023. március 24-én, te és a párod megtapasztaljátok, milyen jó is lehet, amikor szembeszálltok az elvárásokkal. Egységben fogtok dolgozni ezen a napon, kedves Bika, és ez neked nem is baj. Rengeteg időd van egyedül is, hogy a saját identitásodat követelhesd.

Bár egyedül is elég erős vagy, értékelni tudod, milyen nagyszerű érzés, amikor a pároddal úgy döntötök, hogy „egyként” dolgoztok valamin, legyen az egy projekt, egy cél vagy akár egy nyaralás.

A Hold és a Vénusz együttállása alatt új környezetben találhatod magad. Még az is lehet, hogy giccses lesz, mint a „szerelmesek nyaralása” vagy valami hasonlóan bolondos dolog, de hé, mindketten száz százalékban aláírtátok a nap giccsességét, és a nevetés is kifejező és bőséges lesz.

Rák

A Kos rohanó évszakában szereted tudni, hogy van egy biztos hely, ahová visszahúzódhatsz, és ebbe a helybe beletartozik az a tudat, hogy a kapcsolatod éppoly megbízható, mint az otthoni bázisod. Ma csak annyit érzel, hogy „békében vagy”. Mint tudjuk, ez minden, ami van.

A szerelmeddel lenni ezen a napon, 2023. március 24-én, a Hold és a Vénusz együttállása idején olyan, mintha egy hosszú, elhúzódó utazás utáni hazatérés.

Érezhető lesz az az érzés, hogy „végre” megnyugodhatsz. Kényelmes kanapéra süllyedni a szerelmed karjaiban olyan érzés lesz, mintha egy álom válna valóra, és ez az álom már régen elkezdődött. Csak most tudatosul benned, köszönhetően a Hold-Vénusz együttállásal járó gyógyító erőknek.

X