Ők a legszerencsésebbek a szerelemben március 28-án

Rák

Bármelyik irányba mehetsz, kedves Rák, de az a jó, hogy te úgy döntöttél, hogy hagyod magad hinni a szerelemben, és ezért ma, a jegyedben járó félhold idején megtapasztalhatod azt. Március 28-a nagy dolgokat tartogat számodra, amelyek a részvételi hajlandóságodtól függnek.

Szóval, indulás, kedves Rák, nagy döntéseket hozni és megváltoztatni az életedet… mert eszedbe jut, hogy te vagy a főnök, és hogy történetesen van valaki az életedben, aki úgy tűnik, akarja és képes megosztani veled az életét.

Lehet, hogy mélyrehatóbb terved van, például, hogy hová szeretnél eljutni a kapcsolatoddal, és hogy meddig, ha egyáltalán van határ, de egyelőre elégedett vagy azzal, hogy minőségi időt töltesz ezzel a személlyel, és együtt fedezitek fel a szerelem világát.

Mérleg

Ha már régóta bizonytalan vagy azzal a személlyel, akivel sok időt töltesz, és úgy érzed, hogy talán szeretnéd átadni magad annak az őrült kis dolognak, amit úgy hívnak, hogy „szerelem”, akkor ma, 2023. március 28-án, a Rák első negyed Hold fázisában talán eljön az a nap, amikor azt mondod: „a pokolba ezzel az egésszel!”. Ráállok a dologra!”

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A Rák csillagjegyében álló Első Negyedhold idején úgy érezheted, mintha tényleg nem lennél biztos benne, hogy miért tartod magad eddig vissza.

Próbálod meggyőzni magad, hogy csak óvatos vagy, de ez már kezd kifogásnak tűnni – arról nem is beszélve, hogy úgy érzed, értékes időt vesztegetsz. Úgy tűnik, annyira élvezed ezt a személyt, hogy akár szerelemnek is nevezhetnéd az érzést, de eddig úgy tartottad távol, mintha csak valami varázsszóra várnál, ami közelebb hoz titeket egymáshoz. Nos, itt te vagy a főnök, kedves Mérleg. Ez a te életed – vágj bele!

Bak

A Rákban járó Hold a megfelelő fázisban van, ezért két dologra is érdemes lesz időt szakítanod a dolgos napodból: nosztalgiázni a régi időkről és arról az emberről, aki szerint „régen voltál”, és ezt a romantikát a jelenlegi életedre is alkalmazni. Most olyan ponton vagy, kedves Bak, ahol már nem akarsz időt vesztegetni.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Van valaki, akit szeretsz és imádsz, de eddig visszafogtad magad, mert azt gondoltad, hogy talán nem megbízható.

Mostanra megértetted, hogy lehet, hogy te sem vagy megbízható, egyszerűen azért, mert annyira visszafogod magad. Az érdeklődő személye azonban teljes mértékben benne van az egész szerelmi és romantikus csomagban; ő csak arra vár, hogy te magadhoz térj. Március 28-án, 2023-ban lehetőséged nyílik arra, hogy megkapd a szerelmet, amiről álmodtál. Csak nyitottnak kell lenned rá.

X