Bika

A telihold őrület úgy csap le rád, hogy többet, többet, többet akarsz tudni arról a személyről, akibe szerelmes vagy. Lenyűgöző számodra, és nem csak ez, hanem minél többet tár eléd, annál többet tudsz meg magadról is. Észrevetted, hogy sémák szerint működsz; a kapcsolataidban mindig volt valami egyedi hang, ami mindegyiken végigvonult.

A probléma mindig is az volt, hogy sosem jöttél rá, miért hozol létre továbbra is mintákat, vagy miért választod továbbra is ugyanazt a fajta partnert. A mostani szerelmed is beleillik ebbe a mintába, de van benne valami más, és ez az, amit szeretnél jobban megismerni.

A telihold bátorságot ad ahhoz, hogy kimondd a dolgokat, mert megbízol a társadban, és valamilyen szinten tudod, hogy – minta ide vagy oda – ez a személy mindig az igazat fogja mondani neked.

Nyilas

Március 7-én telihold lesz a Szűzben, és ezzel a tranzittal együtt jár az a vágy, hogy romantikus kapcsolatodat a következő szintre emeld. Szeretsz a saját tempódban haladni, és ritkán hagyod, hogy olyasmire kényszerítsenek vagy manipuláljanak, amit nem akarsz megtenni.

Biztonságban érzed magad azzal a személlyel, akivel most együtt vagy, mert soha nem próbált meg hízelegni neked, hogy olyasvalaki legyél, aki nem vagy, és soha nem próbált meggyőzni, hogy olyasmit tegyél, amit nem akarsz.

Ugyanakkor nem ragadtál meg a rutinban, és vannak elképzeléseid arról, hogy milyen lehet a párkapcsolati növekedés, és a márciusi telihold idején néhány „Nyilas-szerű” ötletet fogsz a párodnak bemutatni. Hiszel magadban és a kreatív ötleteidben, és úgy találod, hogy a párodat is elég könnyű rávenni, hogy csatlakozzon hozzájuk.

Bak

Lehet, hogy ma este nem fogsz üvölteni a telihold fénye alatt, de más módon biztosan kifejezed magad, kedves Bak. Lehet, hogy március 7-én egy kicsit szabadabbnak érzed majd magad, ha a romantikus partnereddel beszélsz, és ne értsd félre, ez a „szabadság” elég csábítóan fog hatni.

Ha eddig visszatartottad magad attól, hogy kimondd, ami a szívedet nyomja, akkor ez a nap megnyitja előtted az ajtókat, és jól teszed, ha kimondod azokat a szavakat, amelyeket a partnered már régóta hallani szeretne. Nem fogsz belehalni, ha megadod neki, amit szeretne, még ha ez egy buta, régi mondat is; miért kímélnéd meg őt ettől az örömtől?

Ő azt akarja hallani, hogy „kimondod”. Ha ezt megteszed, felkészülsz arra, hogy a szerelem ajtajai szélesre táruljanak. Dobd el a gátlásokat a szélnek, kedves Bak. Figyeld meg, mi történik, ha megteszed. Tipp: minden jó lesz.

X