Amire most mindannyiunknak szüksége van az életünkben, az egy kis Hold-Uránusz fényszög energia, és pontosan ezt fogjuk kapni 2023. november 21-én. A három csillagjegy szerencséjére ez a hatás csak jó dolgokat ígér: szerelmet, szórakozást. Mi történik velünk a Hold-Uránusz fényszöge alatt?

Nos, először is, merészebben vállalunk bolondos dolgokat a párunk kedvéért. Gátlásaink csökkennek e tranzit alatt, és ezért a hatása némileg az itt megjelölt három csillagjegyre korlátozódik. Más szóval, furcsa ötletekkel kell kezdenünk ahhoz, hogy a Hold-Uránusz fényszöge valóban kifejthesse hatását.

Az olyan dolgok, mint a ‘kipróbálni valami újat’, bizonyos párokat vagy csillagjegyeket arra késztethetnek, hogy elmeneküljenek a hegyekbe, de minket nem! Mi vagyunk azok az asztrológiai jegyek, akik szeretik a kihívásokat, és szívesen lépünk feljebb, hogy új dolgokat próbáljunk ki, és az élet ne váljon unalmassá számunkra. 2023. november 21. szerencsés napot hoz nekünk a szerelemben, mert olyan emberek vagyunk, akik nyitottak a változásra és az újdonságokra.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy találkozhat a lelkitársával December 5-én

Lássuk, kik ők:

Lapozz a következő oldalra

Követező oldal
X