Bika

Ahogy veled is megy, nem számít, min mész keresztül, te mindig ott vagy, készen arra, hogy mosollyal az arcodon újrakezdd. Soha nem maradsz sokáig lent, és bár sok mindenen mentél keresztül mostanában, a szíved mélyén tudod, hogy csak arra van szükséged, hogy valaki javasoljon neked egy új utat, és BUMM! És már ott is vagy. Kihívás elfogadva. Mindig is a változás és a pozitivitás híve voltál… mindig.

November 21. bármelyik másik ember összeomolhatott volna a nyomás alatt, amit mostanában elszenvedtél, de a Bika elmédben nem történik ilyesmi. A Hold és az Uránusz fényszög tranzitja alatt azt fogod tapasztalni, hogy a szerelem mindenhol ott van körülötted, és nincs időd arra, hogy rosszul érezd magad a régi szerelem, a múltbeli szerelem vagy az olyan szerelem miatt, amely elrontott téged. Azért vagy itt, hogy elfogadd az új szerelmet az életedben, és képzeld, mi lesz? Itt van. Itt és most.

Ezt már olvastad?
Tarot jóslás December 5-re, minden csillagjegy számára

Ez már önmagában is a legnagyobb kihívás: elfogadni egy új embert az életedben, különösen azok után, amin keresztülmentél. Mégis, az élet azért van, hogy élj, és te ezt tervezed. Hagyd, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy akarod. Készen állsz arra, hogy megkockáztasd a szerelmet, és ha nem sikerül, annál inkább a nagyszerű regényt, amit egy nap majd megírsz. Az élet azért van, hogy élj, és 2023. november 21-én, a Hold fényszögben van az Uránusszal, mindened megvan hozzá.

X