Vízöntő

Szerencsés a szerelemben? Nos, igen, köszönöm! Mindannyian hisztek minden pozitív jelben, és minden percben, ami reményt ad. Te vagy az utolsó ember a világon, aki a negatív gondolkodás áldozatává válik. Még ha meg is tennéd, a képzeleted erejével megtalálnád a kiutat abból a sötét helyről. 2023. november 21-én meglátod, hogyan hat a Hold hatszögben az Uránusz tranzitja az optimizmusérzékedre.

Már egy ideje szerelmes vagy valakibe. Ez a kapcsolat nem mindig volt ideális, de létezik, és ha már létezik, akkor jobbá tehető, és így használod ki a Hold-Uránusz fényszög erejét. Az az energia, amely segít téged, nem engedi, hogy bármit is kevesebbnek láss, mint fantasztikusnak és ígéretesnek. Számodra nincs visszaút, Vízöntő. Bámulatos elméden lebegsz.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legjobb napja December 5-én

Ami ezen a napon, 2023. november 21-én rendelkezésedre áll, az a hit, hogy valóban szerencsés vagy. A szerencsédet te teremted, és mindig is te voltál, és így amikor tudatosan eldöntöd, hogy pontosan tudni fogod, hol állsz azzal a személlyel, akibe őrülten szerelmes vagy, akkor csak sikert fogsz látni. Minden csak rád vár. Élvezd a szerelem földjén való tartózkodásodat, kedves Vízöntő.

X