Halak

Amikor először kerültetek abba a kapcsolatba, amiben most vagytok, tudtátok, hogy ti ketten soha nem fogjátok megunni egymást, mert mindkettőtökben megvan az a pezsgő életöröm, és amikor láttátok egymásban ezt a szikrát, az csak még jobban és jobban bátorított benneteket. Soha nem voltatok „átlagos” pár, annyira, amennyire tudjátok, hogyan kell életben tartani a dolgokat, és soha nem elégedtek meg az unalmas, unalmas vagy ismétlődő dolgokkal.

Halak jegyűként az érdekes szerelmi élet fenntartása rendkívül fontos számodra, ezért 2023. november 21-én, a Hold és az Uránusz fényszög tranzitja alatt ismét arról beszélgetsz, ami a legtöbbet jelent számodra: boldoggá, meglepetté és izgalmassá tenni a partneredet. Ők is így szeretik, és te is így szereted, így ez mindkettőtök számára fenomenálisan jól fog működni.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy találkozhat a lelkitársával December 5-én

Nem félsz megosztani az érzéseidet, vagy bensőségesen kimutatni őket. Valójában bátortalan szerető vagy, és az olyan átvonulások során, mint a Hold és az Uránusz fényszöge, a szenvedély és a játék tekintetében a határ a csillagos ég. Hé, ez senki másra nem tartozik, csak rád, és ha arról van szó, hogy te és a romantikus partnered belevágtok ebbe az üzletbe, mit is mondhatnánk, ha nem azt, hogy „érezd jól magad!”. Ez egy nagyszerű nap számodra, Halak. Győződj meg róla, hogy a lehető legjobban kiélvezed.

X