November 22-e a Nyilas-szezon első napja, ami azt jelenti, hogy a Nap most lépett be a Nyilas csillagjegybe, és ez három csillagjegy esetében azt jelenti, hogy a szerelem most érkezett a városba.

Ez egy nagyon szerencsés nap a szerelem számára, mert ez a Nap-jegy az optimizmust képviseli… szinte a végletekig. Ezen a napon nagyon könnyen szerelembe esünk, mert nem vagyunk résen; kockáztatunk, és csak pozitív kimeneteleket látunk a fejünkben.

Három csillagjegy, akik a Nyilas-szezon első napján a legszerencsésebbek a szerelemben… Ezt a napot a Nap-háromszög Hold is támogatja, amely elképesztően kedves lelkületéről ismert, és a Kos Hold, amely biztosítja, hogy utána menjünk annak, akit akarunk. Ma nem vagyunk szégyenlősek, ó nem, és ha már flörtölősek és koraérettek vagyunk, akkor gondolhatjuk, hogy ez az a nap, amikor a szerelemmel fogunk szórakozni. Nincs félelem, ami megállíthatna minket, és hogy ez naiv-e vagy sem… nos, egyszerűen nem érdekel minket.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy találkozhat a lelkitársával December 5-én

November 22. a reményt és a vak optimizmust hozza el, és néha a három csillagjegy számára, amelyekre a mai nap a legnagyobb hatással van, ez az, ami a munkához szükséges. Nem akarjuk, hogy azt mondják nekünk, hogy legyünk óvatosak vagy óvatosan optimisták.
Bele akarunk vetni magunkat, és mindent kockára tenni a szerelemért, a romantikáért és a szenvedélyért. Ma, a Nyilas-szezon első napján, nem fogjuk vissza magunkat.

Lapozz a következő oldalra

Követező oldal
X