Kos

Az, hogy a romantikus partnereddel ott vagy, ahol most vagy, végig része volt a tervnek, bár az egyetlen elem, ami hiányzott, az az „eltöltött idő” volt. Meg kellett dolgoznod azért, hogy eljuss erre a helyre, és 2023. szeptember 12-én nyugodtan mondhatod, hogy beletetted a magadét, ami ezt a kapcsolatot illeti.

A fogyó félhold idején az Oroszlánban azt fogod látni, hogy a másik oldalon állsz, amikor „próbálod megismerni” a társadat. Most már elmondhatod, hogy TÉNYLEG ismered őt, már amennyire egy ember ismerhet egy másik embert. De elég közel álltok egymáshoz, az biztos, és már túl vagytok minden olyan szakaszon, amikor a védekezés felemelkedik, a kommunikáció pedig lecseng.

Ezen a napon, ebben a tranzitban végre úgy érzed, hogy a szerelmi kapcsolatotok legegészségesebb platformjára értetek. A mai nap jó érzés.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legjobb napja December 5-én

Oroszlán

Logikus, hogy a fogyó félhold az Oroszlánban ilyen pozitív hatással van rád és a kapcsolatodra, mert ez az, amire igazán vágytál, és most, hogy ez nyilvánvalóvá vált, jól érzed magad az egészben.

Ez az a nap, amikor te és a párod magatokra veszitek, hogy jól bánjatok egymással, és bár ezt mindig is megtettétek, van valami abban, ahogyan ezen a napon, 2023. szeptember 12-én véghezviszitek, ami kicsit más és radikálisan „jobb” érzés. Ez az a belső tudat, hogy a párod nem megy sehová; ő a tiéd, örökre, és így is akar maradni.

A mai nap a biztonság és az állandóság nagyszerű érzését hozza számodra. Az idegbetegségek eltűnnek, és nincs miért aggódnod a fogyó félhold idején az Oroszlánban.

Nyilas

Nem tudtad, hogy ma minden „gélesedni” fog, de a 2023. szeptember 12-én az Oroszlánban járó fogyó félhold idején csodálatos és nyilvánvaló, hogy te és a párod végre elértétek azt a fennsíkot, ahol már minden rendben van a közös életetekben. Mindketten túlléptetek már szinte mindazon, amin dolgoztatok, hogy túllépjetek – és lám: működik a dolog.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 6-án

Tehát, amit ma megtudhatsz, az az, hogy ha erőfeszítéseket teszel, meglesznek az eredmények, és milyen nagy öröm, amikor láthatod, hogy mindez a romantikád területén játszódik le. Már nem kérdőjelezed meg ennek a kapcsolatnak az értékét, sőt, tudod az értékét, és ez mérhetetlen. Az a személy, akivel együtt vagytok, az a megfelelő számotokra, és az együtt töltött idő mindkettőtöket ehhez a pillanathoz vezetett.

Ez a tranzit lehetővé teszi számodra, hogy hátradőlj, és tudd, hogy a szerelmetek valódi és értékes.

X