Ikrek

A hosszú, kínos csendek nem a te világod, kedves Ikrek, ezért amikor olyan helyzetben találod magad, amikor a szerelmeddel vagy, és nem sok minden hangzik el, azt akarod, hogy ez a csend szeretettel, könnyedséggel és békével teljen meg. Ma lesz egy ilyen pillanatod, és ez örömet fog okozni a szívednek.

A Hold és a Merkúr 2023. szeptember 13-i átvonulása során a romantikus partnereddel minőségi időt tölthetsz, és úgy találjátok, hogy nincs szükségetek szavakra; mindketten annyira elégedettek vagytok azzal, hogy egyszerűen csak egymás jelenlétében vagytok, hogy ez mindkettőtöknek megteszi a hatását.

A kommunikáció, amit megosztotok egymással, csendes, láthatatlan; érződik, nem hallatszik, és ez hihetetlen örömet okoz nektek. Úgy érzed, hogy végre eljutottál arra a helyre a másik emberrel; nyomás nélkül tudtok ellazulni egymás társaságában.

Rák

Lehet, hogy a mai nap is olyan nap lesz a számodra, amelyet úgy tekintessz, hogy „a mennyben készült”. Azt teheted, amit a legjobban szeretsz: otthon maradhatsz a szerelmeddel, megtapasztalhatod az örömöt, a békét és a szeretetet – a te módszereid szerint.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 7-én

A Hold és a Merkúr együttállása alatt ez elég könnyen megvalósítható feladat lesz. 2023. szeptember 13. egy ragyogó nap lesz számodra és a romantikus partnered számára, és mindez azért, mert mindketten annyira „benne vagytok”.

Szerettek együtt osztozkodni, megbeszélni dolgokat, izgalmas ötleteket felvetni, és csak úgy általában olyan módon csevegni, hogy mindketten jól érzitek magatokat és jól érzitek egymást. Nincs nyomás, hogy ma már sehol sem kell lennetek, és nincs az az érzés, hogy ennek még véget is kell vetni. A mai napot úgy tekinted, mint egy új megértés kezdetét közted és a párod között, és ez így van jól, kedves Rák. Minden rendben van.

Mérleg

Az ilyen napok túl szépek ahhoz, hogy ne értékeljük őket, és pontosan ezt fogjuk tenni 2023. szeptember 13-án, a Hold és a Merkúr együttállásakor. Ebben a tranzitban úgy érzed, hogy elfogadnak téged, és bár ez adottnak tűnhet, nem mindig az, és ezt te is tudod. Néha a partnerünk elhallgatja, hogy mit gondol, és ez a kíváncsiságunkhoz és talán a vele szembeni türelmetlenségünkhöz vezet. De nem ma.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek a legjobb párkapcsolati partnerek 2024-ben

A mai nap arról szól, hogy olyan jól érezd magad, amennyire csak tudod, és ez a „teljes mértékben”. Ez egy hihetetlen nap számodra, kedves Mérleg, mert nem találsz semmi rosszat. Beszélsz, és a partnered lelkesen hallgatja minden szavadat, és amikor ő is viszonozza a saját ötleteivel, lenyűgözőnek és intelligensnek találod őt… sőt, csábítónak. Itt van egy nap, amikor minden kiegyensúlyozott.

Egyenrangúak vagytok, és ezt tudjátok is.

X