Rák

Ha őszinte vagy magadhoz, akkor egy könnyű szerelmi kapcsolatra vágysz, ennek a drámai „dolognak” véget kell vetni, és bár nem aktívan drámai, de tudod, hogy ahogy haladsz a mostani partnereddel, szeretnéd, ha ez valami simává és kivitelezhetővé alakulna.

Az újhold idején lehetőséged lesz átgondolni a dolgokat, és ami jó, hogy nem érzed majd a nyomást, hogy valamilyen módon cselekedj vagy erőlködj. A mai nap, 2023. szeptember 14. lehetővé teszi, hogy magadban, a fejedben legyél, ahol mindent kidolgozhatsz.

Nem mintha bármi túl nehéz dologgal kellene foglalkoznod vagy elkerülnöd, de szükséged van erre az újholdas energiára, hogy összeszedd magad. Ez egy jó nap a szerelemre a világodban, mert egy olyan nézőpontból tudod szemlélni, ami lehetővé teszi számodra, hogy fényes jövőt láss.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Szűz

Az újhold a Szűzben jól jön neked, mert a szerelmi kapcsolatodat illetően szeretted volna új megvilágításba helyezni a dolgokat, és úgy tűnik, a mai nap lehetővé teszi, hogy nyitott elmével és könnyű szívvel nézd az egészet. Szereted a párodat, és szeretnéd, ha a dolgok jól működnének, és amíg vannak olyan „szabadnapjaid”, mint a mostani, addig mindig képes leszel úgy látni a jövőt, hogy az számodra barátságosnak tűnik.

2023. szeptember 14-én úgy fogod találni, hogy a legjobb, ha egyedül maradsz, mert ez a legjobb alkalom arra, hogy gondolkodj, márpedig erre nagy szükséged van, ha meg akarod valósítani a romantikus álmaid következő szakaszát. Jó úton jársz ahhoz, hogy a szerelmi életedet olyanná alakítsd, amit elsöprő sikernek nevezhetsz, de ehhez idő kell, és ezt te is tudod.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Nem vagy mindig a legtürelmesebb ember, de elkötelezett vagy, és ez így is van rendjén.

Mérleg

2023. szeptember 14-én az újhold energiáját tapasztalod, ami önvizsgálatra és önreflexióra késztet. A lehető legjobb akarsz lenni a szerelmed számára, hiszen látod, hogy mennyi erőfeszítést tesz azért, hogy a legjobb legyen számodra. Szeretnéd viszonozni a szeretetét, mivel úgy érzed, hogy esetleg lankadtál az erőfeszítések terén.

Ma van az a nap, amikor úgy döntesz, hogy változtatsz érte; ez nem egy nyomással teli kötelezettség … ez a szívedből jön. Tudod, hogy több van benned, amit érdemes adni, és a romantikus partnered megérdemli a legjobbat, amit nyújtani tudsz. Az újhold a Szűzben megmutatja neked, hogy nem fogsz kimerülni attól, hogy adsz magadból.

Minél több szeretetet adsz, annál többet kapsz.

X