Ők a legszerencsésebbek a szerelemben szeptember 18-án

Rák

A Skorpió Hold idején úgy érzed, mindened megvan ahhoz, hogy tökéletes partnerként mutatkozz annak a személynek, akivel együtt szeretnél lenni. Felismered, hogy az ilyen napok ritkák, de elég okos vagy ahhoz, hogy tudd, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Ha még egy napot vársz, elveszítheted a gőzt, vagyis az „önbizalmadat”.

2023. szeptember 18. azonban választási lehetőséget biztosít számodra: menj utána annak a személynek, akit szeretnél, és nyűgözd le őt a végletekig, VAGY mutasd meg neki lazán, hogy ki vagy te, finom módszerekkel. Akárhogy is, a sikerhez vezető út az önbizalmad mértékén múlik. Ha szereted ezt a személyt, és el tudod képzelni az életed részeként, a munka felét máris elvégezted.

Most itt az ideje, hogy kimozdulj, és megmutasd magad. Felkészülni, kész… gyerünk!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mérleg

A Skorpió energiája mindig szívesen látott dolog a könyvedben, és a 2023. szeptember 18-i Skorpió Hold idején úgy fogod érezni, mintha a világ egy húron pendülne. Tudod, mi a különbség aközött, amikor áltatod magad, és aközött, amikor erősnek és magabiztosnak érzed magad azzal kapcsolatban, hogy ki vagy és mit érsz.

Ezen a napon az utóbbival azonosulsz.

TÉNYLEG ilyen erős vagy, de ugyanakkor csábító és vonzó is. Ezt a sok varázslatot sem szeretnéd elpazarolni senkire. Mindent abba az emberbe akarsz önteni, akihez a legjobban vonzódsz, és meglátod, hogyan reagálnak ma rád. Kedves Mérleg, minden pontosan úgy fog alakulni, ahogyan eltervezted. Ma mágnesként vonzod a bájt, és ezt a vágyott személyed is felismeri.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek a barátságai javulnak szeptember 29-én

Skorpió

Beszéljünk arról, hogy elemedben vagy. WOW, kedves Skorpió, mintha 2023. szeptember 18-a minden erődet előhozná … és ezt te is tudod. Megállíthatatlannak fogod érezni magad, amikor elkap a Skorpió Hold okozta roham. Ez azonban nem jelenti azt, hogy vakmerő leszel. Nagyon jól kiszámított vagy, és ma van az a nap, amikor lecsapsz.

A „lecsapás” alatt azt értjük, hogy a szerelmed után mész, és olyan állapotba varázsolod, ahol csak téged láthat.

A csábítás erejéről beszélünk! Te vagy a végső bűbájos, az, akinek minden karizmája megvan, és bár ez az állapot átmeneti, tudod, mikor van itt az ideje. És 2023. szeptember 18-án az időzítés annyira jó lesz, hogy akkor sem tudsz majd veszíteni, ha megpróbálnád. Hajrá, győzni fogsz, hajrá!

X