Kos

Eddig pokolian jó éved volt, kedves Kos, és tényleg szándékodban áll a lehető legpozitívabbnak maradni, annak ellenére, hogy sok minden a feje tetejére állt. Valahogyan örök optimista vagy. Tényleg mindenben a pozitívumot akarod látni, és nagyon igyekszel „jó” lenni, és keresed a boldogságot.

A szerelemben a Nyilas Hold segít, hogy megtaláld a kiegyensúlyozottságot, vagyis bár nem vagy nyitott senki iránt, akit a társadnak tartasz, de elég nyitott vagy ahhoz, hogy megismerkedj olyan emberekkel, akik különböznek tőled.

A Nyilas Hold idején az emberek másságának elfogadása a természetes, és 2023. szeptember 20-án találkozol valakivel, aki valóban más. Nagyon jót tesz neked, de rajtad múlik majd, hogy beengeded-e őt, vagy megmutatod neki a kilépő jelzést.

Bika

Amire rájöttél, az az, hogy nagyon szerelmes vagy valakibe, de nem akarsz a szülője lenni. Beleszerettél valakibe, aki lustább, mint te, és miközben a szerelmed teret ad neki, hogy önmaga lehessen, te azt veszed észre, hogy ő stagnál.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

A Nyilas Hold idején elég bátor leszel ahhoz, hogy felemeld őt a megrekedt teréből, ugyanakkor azt is tudatosítod vele, hogy ez nem a te dolgod, neki kell megfelelnie neked. Szereted őt, és a legkevésbé sem fenyegeted őt, de magadat is szereted.

Ezért 2023. szeptember 20-án lesz merszed szembesíteni a párodat a valósággal, hogy feljebb kell lépnie. Nem azért vagy itt, hogy neveld őt; azért vagy itt, hogy társulj vele. Az a jó, hogy meg fog hallgatni téged, kedves Bika. Hangosan és tisztán – és „meg fogja érteni”.

Nyilas

A Nyilas Holddal alatt még inkább önmagadnak érzed magad, mint egy ideje, és ez alapvetően azt jelenti, hogy bizonyos fokig megjátszottad magad, különösen, ha arról van szó, hogy mit érzel a romantikus partnereddel kapcsolatban. Bár önmagában véve semmi sincs igazán rosszul, tudod, hogy tanúja voltál néhány dolog elmérgesedésének.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Ezen a napon, 2023. szeptember 20-án úgy érzed, hogy most már van merszed beszélni róla, hangosan, hogy máris túl legyél rajta. Ez a románc minden erőfeszítést megér, hogy megmentsd, és bár nem éppen szétesőben van; széteshet, ha nem mondasz valamit.

A Nyilas Hold idején nagyon reményteljesnek és magabiztosnak érzed magad, hogy segíthetsz mindent újra összehozni. Sikerrel jársz majd, hiszen a partnerednek szüksége van arra, hogy megfogalmazd, amiről nehezen tud beszélni. Minden rendben lesz, és a mai nap nagyon szerencsés számodra.

X