Kos

Úgy érzi, hogy egy ideje már elvégezte a szükséges munkát, és most már készen áll arra, hogy élvezze az erőfeszítéseivel járó előnyöket. Ez a munka személyes. Dolgozz magadon. Láttál már szerelmet és szívfájdalmat, de nem vagy hajlandó feladni. Többet akarsz, de a megfelelő módon akarod csinálni, és a Nap-Plútó tranzitja alatt rájössz, hogy ez egy folyamat, ez az önmegvalósítási dolog.

Ahogy haladsz előre ezen az úton, látni fogod, hogy az életedben lévő emberek jönnek-mennek, és az új emberek nagyon-nagyon érdekesnek tűnnek.

Mintha elkezdted volna manifesztálni az életedben az „igazit”, és őszintén szólva, ebben igazad lenne, kedves Kos. És 2023. szeptember 21-én találkozol valakivel, aki „az igazi”, és nem fogod magad idegesnek vagy védekezőnek érezni az ismerkedés miatt. Valami megváltozott benned; most sokkal lágyabb vagy, és ez nagyon vonzó. A hasonló vonzza a hasonlót … ezt ne feledd.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek a legjobb párkapcsolati partnerek 2024-ben

Oroszlán

Ami ma, 2023. szeptember 21-én sokként ér, az az, hogy már nem hitted, hogy úgy érezhetsz, ahogyan most érzel. És ezen a napon, a Nap-Plútó tranzitja miatt a hosszú távú partnered iránti mérhetetlen szerelmi érzésekkel sokkolod magad. Még nevethetsz is a gondolaton, hogy a szerelem idővel még jobbá válhat, ha valaki hajlandó dolgozni azért, hogy életben tartsa.

Elgondolkodtál már azon, hogy van-e benned elég kitartás egy ilyen szerelem fenntartásához, és voltak olyan pillanataid is, amikor azt hitted, hogy kudarcot vallasz, de nem így történt, kedves Oroszlán.

Felemelkedtél az esélyek fölé, és most olyasvalakivel vagy, akiről felismered, hogy az egyetlen ember, akivel mindezt megteheted. A társad az, aki kitart az idők próbáján. Hihetetlen szeretetet és melegséget érzel e személy iránt ma, a Nap-Plútó tranzitja alatt.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy vissza akar menni az exéhez December 6-án

Mérleg

Élettapasztalatod azt mutatja, hogy te a teljes elkötelezettség embere vagy, abszolút szabadságra van szükséged. Most olyan valakivel vagy együtt, aki arra emlékeztet, hogy a mással való együttlét volt a helyes lépés számodra. Boldog vagy, hogy csak egy emberrel vagy, és mivel ez a személy annyira különleges számodra, és annyira összeilleszthető vagy vele, tudod, hogy helyes lépés volt vele maradni.

2023. szeptember 21-én, a Nap-Plútó tranzitja alatt kísértésbe esel, hogy valami bolondos-romantikus dolgot tegyél, például megújítsd a fogadalmadat. Fiatalnak és boldognak érzed magad, amikor ennek a kedves személynek a jelenlétében vagy, és ezen a napon nem tudod majd elrejteni a lelkes oldaladat. Szerelmes vagy, és az, akit szeretsz, veled van sűrűn és szorosan.

Még több erőt neked, kedves Mérleg!

X