Bika

Az a fajta ember vagy, akinek csak a legkisebb lökésre van szüksége ahhoz, hogy újra pozitívan gondolkodjon, és a Nyilasban járó félhold alatt úgy érzed majd, hogy ez az a nap és ez az a pillanat. 2023. szeptember 22-én azt veszed észre, hogy nem lehet rávenni, hogy … bármivel kapcsolatban rosszul érezd magad.

Nagyon könnyen figyelmen kívül hagyhatod az életedben az ellenérzéseket.

Ami a szerelmet és a romantikát illeti, a mai nap mintha lehetővé tenné számodra, hogy feljebb lépj, elkötelezett és hűséges szeretőként viselkedj. Ezzel a szereppel szeretnéd megmutatni a partnerednek, hogy komolyan gondolod, amikor szereted őt. Manem fogod vissza magad, és a Nyilasban járó félholddal együtt úgy gondolod, hogy ez csak a kezdete a sok jónak, ami még jönni fog. Ez egy jó nap, hogy önmagad legyél, kedves Bika!

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Nyilas

A Nyilasban járó félholdnak köszönhetően visszatérhetsz a helyes útra, mivel úgy érezted, hogy a dolgok rossz irányba indultak el. Szükséged volt egy kis lökésre, egy kis jelre, ami megmutatja neked, hogy nincs minden veszve, és te, aki TE vagy, olyan vagy, mint egy tanulmány az optimizmusról. Nagyon kevés kell ahhoz, hogy beindulj… a szerelem és a romantika terén ez a nap nagyot rúg a tutiba.

2023. szeptember 22. az a nap, amikor folytatod a magadon végzett munkát, ami azt az önszerető folyamatot jelenti, hogy valaki más kedvéért jobbá teszed magad. Szereted a fejlődést, a kiválóságot és önmagad tökéletesítését. Mivel büszke vagy arra, hogy az vagy, aki vagy, könnyen meg tudod osztani a szerelmet a pároddal.

A mai nap tele van szeretettel és szeretetnyilvánításokkal.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Halak

Soha nem szeretsz túlságosan megrekedni egy hangulatban. Észrevetted, hogy kezdtél belefáradni egy olyan hangulatba, amiből csak nemrég szabadultál ki, ráadásul rossz hangulatban. A Nyilas negyedhold idején az olyan dolgok, mint a rossz hangulat, olyan lelkiállapotok, amelyekre nincs többé időd. Szeretnéd, ha beindulna a show, és 2023. szeptember 22-én a szerelemé és a szereteté a főszerep.

Van egy partnered, aki végignézi, ahogyan depresszióba esel, és kiszeretsz belőle. Amikor látod, hogy milyen hűségesen és kitartóan szeret téged, rájössz, hogy a Nyilasban járó félhold idején fel kell lépned és leráznod magadról. Itt az ideje, hogy újra a pozitív személyiségeddel lépj a színre! Ha elkezded kitolni a jó hangulatot, semmi sem fogható hozzá a világon.

Szóval, hajrá, kedves Halak! Csináljuk meg!

X