Kos

A mai nap olyannyira megadja a pihenést, hogy ma nem akarsz a partnerednek műsort rendezni.

Nem mintha minden nap showtime lenne, ha szerelemről és romantikáról van szó, de vannak olyan napok, amikor szeretnéd tudni, hogy nem kell sokat tenned a kiöltözés terén, hogy lenyűgözd a párodat, és a mai, 2023. szeptember 26-i nap pontosan ezt nyújtja neked.

Mivel a mai tranzit a Halak-Hold, minden lustábbá válik, és ez a jófajta lustaság, mert nincs nyomás, hogy bármit is tegyél vagy „légy” bárki, akihez nincs kedved. Ma rájössz, hogy a párod éppúgy belelendült a barátságba, mint te. Jó lesz egyszerűen újra egymás társaságába zuhanni; egy szép nap vár mindkettőtökre.

Szűz

A mai napon, 2023. szeptember 26-án hátradőlhetsz és lazíthatsz azzal a személlyel, akit a párodnak hívsz, és a Halak-Hold tranzitja alatt nagyon is hálás leszel azért, hogy „ilyen” könnyű ezzel a személlyel együtt lenni. Úgy érzed, hogy nehéz veled kijönni, és ha valaha is lesz valaki, aki egyszerűen elfogad téged olyannak, amilyen vagy, akkor az az a személy, akivel most együtt vagy.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy vissza akar menni az exéhez December 6-án

A Halak-Hold idején látod, hogy ez a személy olyannak szeret téged, amilyen vagy, és hogy valóban elfogad téged, a hibáiddal együtt.

Ettől megnyugszol, és jobban érzed magad, mint valaha. Olyan jó érzés, hogy nem kell megjátszanod magad annak, akivel együtt vagy. És bár romantikusan még mindig nagyon vonzódsz ehhez a személyhez, jólesik tudni, hogy van egy sziklaszilárd barátság, amire támaszkodhatsz.

Halak

Semmit sem érsz, ha nem érzed jól magad. Amikor egy kapcsolatról van szó, szükséged van erre a kényelemre, és arra, hogy tudd, hogy az a személy, akivel együtt vagy, megbízható … és olyan valaki, akire barátként gondolhatsz.

A 2023. szeptember 26-i Halak-Hold idején mérhetetlen szeretetet fogsz érezni az iránt a személy iránt, akivel együtt vagy, mert észreveszed, hogy ezen a bizonyos napon minden nagyon-nagyon könnyen áramlik.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek a legjobb párkapcsolati partnerek 2024-ben

Nos, sok ilyen napod van, de csak ezen a tranziton „látod”, hogy milyen szerencsés vagy. A partnered nem kér sokat tőled, hiszen egyszerűen csak örül, hogy az életében vagy, és ez a könnyed hozzáállás kihat arra, hogy általában hogyan gondolkodsz a kapcsolatodról. Ez az a személy, akivel együtt szeretnéd tölteni az idődet, és biztos jó tudni, hogy mindent megkaphatsz, ha akarod.

X