Bika

Vannak időszakok, amikor azon tűnődsz, hogy vajon a romantikus partnered valaha is a te szenvedélyed szintjén fog-e találkozni veled, és amikor elkezdesz arra gondolni, hogy valószínűleg soha nem fog, összezsugorodsz és egy kicsit depressziós leszel.

Mégis, ő a legjobb ember, akit valaha is ismertél, és akár olyan tasmán ördög, mint amilyennek te magadat ismered, ha szerelemről és szenvedélyről van szó, akár nem, mégis ő az egyetlen ember, akivel el tudod képzelni magad… életed hátralévő részében.

2023. szeptember 27-én, a Hold és a Jupiter fényszög tranzitja során azt tapasztalod majd, hogy sokkal elnézőbb vagy vele szemben, és hajlamosabb vagy egyszerűen elfogadni őt olyannak, amilyen. Még mindig rettenthetetlenül igyekszel rávenni őt a vadságodra, de értékeled, hogy ez a személy veled van, függetlenül attól, hogy mennyire vad… vagy nem vad.

Ezt már olvastad?
Tarot jóslás December 5-re, minden csillagjegy számára

Bak

Vannak pillanatok, amikor el sem hiszed, hogy ilyen mélyen elkötelezett kapcsolatba keveredtél, hiszen mindig is úgy gondoltad magadról, hogy egy kicsit magányos farkas vagy ezen a téren.

2023. szeptember 27-én, a Hold és a Jupiter fényszögének idején felismered, hogy ez az egész „magányos farkas” dolog sokkal inkább csak fantázia, mint valaha is valóság volt, mivel annyira átkozottul boldog vagy, hogy azzal a személlyel vagy, akivel együtt vagy.

Olyan sokáig tartottad magadban ezt a „magányos farkas” gondolatot, de tudod, hogy ez csak egy vicc; ezen a napon zárul be a kör, kedves Bak. Ma van az a nap, amikor elfogadod, hogy tényleg és igazán szereted és imádod a szuper elkötelezett kapcsolatot, és hogy nem is lehetnél boldogabb, mint amilyen azzal a személlyel vagy, akivel most éppen együtt vagy.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy találkozhat a lelkitársával December 5-én

Halak

Nyugodtan csináld, ez a mantrád a mai napra, és pontosan így érzel minden aprósággal kapcsolatban, ami a szerelmi kapcsolatodban történik a mai napon, 2023. szeptember 27-én.

A Hold és a Jupiter fényszögének asztrológiai tranzitja dolgozik veled, és az történik, hogy a kapcsolatodat átható laza hozzáállás miatt úgy tűnik, eléggé kötődsz ehhez a személyhez ahhoz, hogy valóban szabadjára engedd a fantáziádat. Ez azt jelenti, hogy romantikusan most olyan jó helyen vagy, hogy bármit elmondhatsz a párodnak, amit csak akarsz, és ő a maga bizalomgerjesztő módján képes befogadni mindent, amit meg akarsz osztani vele.

Keményen megdolgoztál azért, hogy a kapcsolatod idáig jusson… a Hold és a Jupiter fényszöge miatt most úgy érzed, hogy hátradőlhetsz, és végre élvezheted a kemény munkád gyümölcsét. A mai nap nagyon szeretetteljes és adakozó nap számodra. Élvezd ki mindezt, kedves Halak.

X