Ikrek

Ma úgy érzed, mintha a világot akarnád legyőzni. Biztos vagy benne, hogy szinte bármivel megbirkózol, és ha a szerelmi életedről van szó, akkor tudod, hogy most vagy soha, ha „meg akarod csinálni ezt a dolgot”, és belevágsz, kedves Ikrek. Belevágsz, mert végre magabiztosnak és bátornak érzed magad.

2023. szeptember 9-én a Hold fényszögben áll a Jupiterrel. Ez a tranzit segít abban, hogy nagy döntéseket hozz a következő lépéseiddel kapcsolatban.

Romantikus szempontból mindent akarsz, de eddig visszatartottak a szokásos régi dolgok, például az elköteleződéstől való félelem és némi önbizalomhiány. Ezen a napon, szeptember 9-én rájössz, hogy minden, amit teszel, a boldogságod útjában áll, és hogy itt az ideje, hogy eltűnj az útból. Úgy érzed, szeretetteljes energiával töltődsz fel, és úgy érzed, valami jót akarsz vele tenni.

Mérleg

Általában nem te vagy az, aki eldönti, hogy egy kapcsolatnak a hűségen és az elkötelezettségen kell alapulnia, de ahhoz is elég okos vagy, hogy tudd, hogy a mostani kapcsolatod sokkal jobban menne, ha ezt a tényt magadévá tennéd… és ezt meg is teszed. 2023. szeptember 9-én a Hold és a Jupiter fényszög tranzitja arra késztet, hogy dönts a szerelmi életedről … és az életed további részéről.

Itt az ideje, hogy megállapodj azzal a személlyel, akivel együtt vagy, és már több célzást is elejtett erre. Az idő senkire sem vár, és végre beléd rúg, hogy nincs „másik ember”, aki odakint vár rád, mintha csak valami fantázia lenne. A partnered számodra az egyetlen, és itt az ideje, hogy ezt elkötelezettséggel honoráld.

A Hold fényszögben áll a Jupiterrel, ennek a gondolata mérhetetlenül tetszik neked.

Nyilas

Az egyik dolog, ami eddig visszatartott attól, hogy mindent megadj annak, akibe szerelmes vagy, az a múltad. Még mindig azon morfondírozol, hogy képes vagy-e rá. Tudsz-e sikeresen párkapcsolatban élni, ha a korábbi románcaid langyos emlékekké váltak, és semmi több? Természetesen képes vagy rá, kedves Nyilas, és ezt te is tudod.

2023. szeptember 9-én a Jupiterrel fényszögben álló Hold tranzitja által feltöltődik az akkumulátorod, és ez olyannyira lángra lobbantja a pozitivitásodat, hogy már nem is emlékszel arra, hogy egyáltalán volt múltad, nemhogy olyan, ahol nem működtek a dolgok.

Üdvözöljük a klubban! Mindannyian láttunk már szakítást, és mégis sikerül folytatni. Ezen a napon, a Hold-Jupiter tranzitja alatt újra a helyes útra térhetsz, hogy érdemes hinni a szerelemben, és hogy valóban olyan valaki vagy, aki tud szeretni és akit viszontszeretnek.

X