Bika

Te ma a legszerencsésebbek közé tartozol a szerelemben, de vigyázz, mert a jó dolgok iránti szereteted a legjobbat hozhatja ki belőled.

Túlzásba vitt élvezetek, azt mondtad? Hát igen, időnként lehet, hogy egy kicsit bűnös vagy ebben, és az egyik dolog, ami miatt hajlandó és képes vagy minden jóval teletömni magad, az a boldogság, és ma boldog vagy, barátom. Olyan valakibe vagy szerelmes, aki pont olyan, mint te, és miközben a Hold négyzete a Jupiterben áll, te a mai napon, 2023. február 16-án végig akarod majd járni az utat ezzel a személlyel.

Ez a tranzit kihozza belőled azt az igényt, hogy az óvatosságot a szélnek vessed, hogy a legvadabb szenvedélyeidnek engedhess, és szerencsédre a partnered történetesen ugyanezért rajong. Ha kettesben vagytok a városban, lehet, hogy az egész utcát felzabáljátok, és persze ennek az étkezésnek minden percét imádni fogjátok. Igazság szerint ez egy nagyon szerencsés nap számotokra, de próbáljátok meg visszatartani magatokat attól, hogy túl messzire menjetek. Ennyi az egész!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X