Ikrek

Ha egyszer megtanulsz egy leckét,  nem térsz vissza ahhoz az emberhez, aki egyszer voltál. A leckéket gyakran nehezen tanulod meg az életedben, és amikor ezek a leckék a szerelem és a romantika körül forognak, különösen nagy figyelmet fordítasz rájuk.

A legutolsó dolog, amit valaha is szeretnél, hogy elvesztegeted a drága idődet, és ezen a napon, a Vízöntőben járó Hold idején úgy érzed majd, hogy mindezeknek a leckéknek kezd pokolian sok értelme lenni.

Te és a párod szeretitek kibogozni a dolgokat; nincs is jobb egy mély beszélgetésnél, hogy beinduljanak a dolgok, és egy dolog közös bennetek, az intelligens kapcsolat szeretete. Ma úgy érzed, hogy a partnered szeretete és figyelme ösztönöz és inspirál, és a te világodban semmi sem jobb, mint egy olyan partner, akit intellektuálisan egyenrangúnak érzel.

Oroszlán

Az utóbbi időben nagyon nehéz időszakon mentél keresztül a partnereddel és általában az életeddel; nagyon nem tetszik, ahogy a dolgok alakultak, de elég okos vagy ahhoz, hogy tudd, nem kell a kétségbeesés gödrébe zuhannod. Megmentheted magad és a partnered, és a Vízöntőben járó Hold alatt a remény jeleit látod majd.

És mivel te egy olyan társaságkedvelő és optimista Oroszlán vagy amilyen, a reménynek ezek az első jelei a remény jelzőfényeivé válnak számodra.

Ma a jóra fogsz törekedni, és ez furcsa módon sokkolni fogja a partneredet. Azt hitte, hogy feladtad, és bizonyos értelemben abban reménykedett, hogy megmented kettőtöket. Talán ez a fő probléma: a párod arra vár, hogy te találd meg a megoldásokat, míg ő hátradől és bámul. Nem számít; ma te fogsz előállni és hősködni.

Mérleg

A mai tranzit, a Hold a Vízöntőben, azért nagyszerű, mert nagyon különleges hatással van rád, kedves Mérleg… szerelmesnek és szeretetteljesnek érzed magad tőle. Bár a csillagjegy „nagy csábítójaként” ismernek, ezt a képességedet ritkán használod egyetlen emberen.

Játszottál a pályán, és megelégedtél a szingli életeddel, de jelen állás szerint már nem vagy szingli, és most próbálsz megküzdeni azzal a gondolattal, hogyan lehetsz kapcsolatban csak egy emberrel.

A Vízöntőben járó Hold alatt megtalálod a választ, hiszen rájössz, hogy nemcsak lehetséges, de fantasztikusan is lehet szeretni egyetlen embert, méghozzá teljes mértékben. Soha nem gondoltad, hogy a „párkapcsolati élet” neked való, de ahogy telnek a napok, egyre jobban megszereted az illetőt. Rájössz, hogy ez tényleg olyan jó, amilyen csak lehet.

X