Kos (március 21. – április 20.)

Októberben a tevékenységek elosztásának kiegyensúlyozottnak kell lennie ahhoz, hogy azokat hatékonyan lehessen végezni. A helyzetek mozgalmasnak ígérkeznek, sok váratlan eseménnyel és a tervek fordulatával. Lehet, hogy máskor is izgatott lettél volna ezektől az eseményhullámoktól, de idén ősszel nem.

A vészhelyzetben való cselekvés kimerít, különösen azért, mert a jutalom nem felel meg az elvárásaidnak. A Mars azonban olyan megoldásokkal jön a segítségedre, amelyek megkönnyíthetik a munkádat. Ha például egy projekt késik, ahelyett, hogy felhúznád magad, lesz időd fellélegezni.

Bika (április 21. – május 21.)

Októberben a hónap végén a Jupiter ismét megjelenik, hogy előtérbe helyezzen téged és fejlessze képességeidet. Dolgoztál, sőt, ostoroztad magad, de itt az ideje, hogy learasd erőfeszítéseid gyümölcsét. Október 28-ra a figyelmeztető jelek fordulatra utalnak. Figyelj az új kapcsolatokra, mert ezek segítenek abban, hogy érdekes pénzügyi kérdésekkel bővítsd a tevékenységid körét.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

A Jupiter október 29-i visszatérése formalizálja a partnerséget, az elkötelezettséget vagy az új irányt a szakmai szférában. Visszatér az optimizmus, beleszerettek a párként elindított és megvalósított izgalmas projektekbe.

Ikrek (május 22 – június 21)

Október az év legjobb hónapjának bizonyul számodra, amikor minden a világ legtermészetesebb módján felderül és felgyorsul. Hat bolygó a föld és a tűz jegyekben gyönyörű meglepetéseket hoz. A Nap-Merkúr-Vénusz trió a Mérlegben egy fontos találkozásra utal, amely átalakítja a sorsodat.

A szív vagy a munka, valaki vagy valami konkrét dolog új lendületet ad a projektjeidnek. Ambiciózusabb vagy, lendületbe jössz, és végre megmutathatod, hogy milyen tehetséges vagy. A Kosban álló Jupiter gyümölcsözővé teszi a vagyonodat, a Vízöntőben álló Szaturnusz kezeli, a Mars pedig biztonságban tartja.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X