Oroszlánkapu portál nyílik augusztusban: Hogyan hat ez a csillagjegyekre?

Az Oroszlánkapu portál egy égi együttállást szimbolizál, egy kozmikus táncot, amelyben a Nap az Oroszlán büszke csillagképében, a ragyogó Szíriusz csillag, a fenséges Orion-öv és a Föld nevű bolygónk mind összeérnek.

Ezek az égitestek minden évben július 26. és augusztus 12. között asztrális keringőt járnak, és ennek az erőteljes együttállásnak a zenitje augusztus 9-re esik. A portál ereje és befolyása ezen a napon éri el a csúcspontját.

Kozmikus naptárunknak ebben a magas energiájú időszakában az ember erősebb vágyat érezhet arra, hogy valami újat teremtsen vagy műveljen az életében.

Ez nem véletlen, hanem az együttállás misztikus hatásának szerves része. A változás gravitációs vonzása rezonál bennünk, és lángra lobbantja a változás iránti vágyat.

Ez az esemény egyedülálló rezonanciával és lehetőségekkel jár azok számára, akik útmutatást keresnek az állatövből. Az Oroszlánkapu portál égi szimfóniája minden csillagjegy számára más-más dallamot énekel, összetett, mégis harmonikus élményt hangszerelve.

Ez egy varázslatos, lehetőségekkel és égi bölcsességgel teli időszak, amelyben az univerzum mindannyiunkat arra hív, hogy fogadjuk el a kozmikus ritmust, és táncoljunk saját spirituális dobunk ütemére.

Olvass tovább, hogy megtudd, milyen hatással lesz a csillagjegyedre a 2023 augusztusában megjelenő Oroszlánportál.

Kos

Számíts arra, hogy az Oroszlán kapuja feltárul, és feltöltődik a vágytól, hogy elérje céljait. Akár egy kihívásról van szó, amit eddig halogattál, akár egy porosodó projektről, most itt az ideje, hogy átvedd az irányítást.

Merésznek érzed magad? Talán ez az előléptetés, amire már régóta vágysz. Az Oroszlán kapuja bátorságot ad a kockázatvállaláshoz és a felfedezéshez.

Bika

Az Oroszlánkapu portál alatt ragyog a kitartásod, mert rugalmas és állhatatos vagy. Kitartásod összhangban van az égi bőséggel, ami harmonikus időszakot eredményez a szíved vágyainak megvalósításához.

Csatornázd be az égi energiákat, és figyeld, hogyan dolgozik veled az univerzum a céljaid elérésében. Ez nem véletlen egybeesés; ez a kozmikus összehangolódás a maga nemében.

Ikrek

Intellektuális kíváncsiságodat az Oroszlánkapu nagy energiájú kozmikus ölelése úgy felpezsdíti, mint még soha. Itt az ideje, hogy felfedezd kedvenc témáid útvesztőit.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Az univerzum felfedezésre ösztönöz, legyen szó egy régi hobbiról vagy egy újonnan felfedezett szenvedélyről. És ne feledkezz meg a nyelvi képességeidről sem; most kiváló alkalom, hogy naplót írj az élet új kalandjairól, és szavaidat olyan leleményességgel szövögesd, amire csak az Ikrek képesek.

Rák

Rák, eljött az idő, hogy elgondolkodj, különösen a vágyaidról és szükségleteidről. Az Oroszlán kapuja, amelyet gyakran felemésztenek mások igényei, kiváló lehetőséget nyújt az önreflexióra.

Engedd felszínre az érzelmeidet; érezd és fogadd el őket. Engedd, hogy a képzeleted vezessen. Ez az égi együttállás készen áll arra, hogy betekintést nyújtson nektek az öngondoskodásba, mélyebb megértést nyújtva belső énetekről.

Oroszlán

Az Oroszlán kapuja a te évszakoddal, Oroszlánnal áll együtt, felerősítve természetes erejét. Ebben az időszakban a szenvedélyeid felé fogsz hajtani, a kreativitás hihetetlen hullámzása által táplálva.

Ellenállhatatlan lesz a vágy, hogy alkoss, hogy a barátaidat és a családodat is lenyűgözd őszinteségeddel. Lenyűgözni fogja őket a tehetséged, és az autentikus éned megosztásának öröme mélyen rezonálni fog benned.

Szűz

Szűz, te, aki aprólékos és precíz vagy, az Oroszlán kapuja lehetővé teszi, hogy megállj és élvezd munkád gyümölcsét. Koncentrálj a sugárzó pozitívumokra, amelyeket az élet kínál, és sütkérezz a téged körülvevő erőteljes kozmikus energiában.

Gondolkodj el az utadon, vizualizáld, hogy mi az, amit értékelsz, és fontold meg, hogy mi az, amit esetleg módosítani kell. Ez több, mint egy múló pillanat; ez egy égi ölelés, amely arra hív, hogy értékeld és értékeld újra életed szövevényét.

Mérleg

Mérleg, játékos kacérságra és áradó örömre számíthatsz ebben az Oroszlánkapu évszakban. A kreativitásod virágzik, és a mások iránti szereteted erősödik.

Erőteljes energia hatja át a légkört, ami felszítja a vágyat arra, hogy kapcsolatokat alakíts ki, romantikus kalandokba bocsátkozz, vagy művészi törekvésekkel foglalkozz. Hallgassatok a szívetek vágyakozására, és most bátran kövessétek azt, még akkor is, ha a döntés ijesztőnek tűnik.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Skorpió

Skorpió, az Oroszlán kapuját átható vad energia arra sarkallhat, hogy kimondd a belső igazságodat a hozzád közel állóknak. Megtalálod a bátorságot, hogy szembenézz az élet bonyolult dolgaival.

Mint valaki, aki rendkívül intuitív, az Oroszlánkapu portálja kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy elgondolkodj, kincset érő belső tájat fedezz fel, és fontold meg, mit szeretnél manifesztálni. A lehetőségek ajtajai szélesre nyílnak, várva bátor lépésedet előre.

Nyilas

Ebben az égi évszakban, Nyilas, valószínűleg a kalandvágy hullámzása fog elborítani téged. Az Oroszlán kapuja kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy természetes tüzes vitalitásodat irányítsd, és élvezettel fogadd el az életet.

Azok a tevékenységek, amelyek régóta hívogattak, de eddig háttérbe szorultak, most figyelmet követelnek. Tele leszel energiával, úgyhogy ragadd meg a napot, és hozd ki a legtöbbet ebből a vibráló évszakból; túl rövid ahhoz, hogy elpazarold.

Bak

Bak, mint elkötelezett céltudatos ember, az Oroszlán-korszakban nagy valószínűséggel növelni fogod az erőfeszítéseidet, miközben teljes szívedből felvállalod. Számíts arra, hogy elméd termékeny talajává válik a régóta fennálló problémák újszerű megközelítéseinek.

Most kiváló alkalom van arra, hogy elgondolkodj a céljaidon, értékeld az előrehaladásodat, és meghatározd a következő lépcsőfokot az aprólékosan megtervezett utadon.

Vízöntő

A mélyen érzelmi vagy spirituális törekvések nem biztos, hogy a tipikusan pragmatikus Vízöntő számára a megszokottól eltérőek. A változó energiát azonban ebben az időszakban te is érezni fogod.

Használd ki ezt az időszakot arra, hogy elgondolkodj a személyes életeden, valamint a világ helyzetén. Gondold át, hogyan lehetnél a pozitív változások katalizátora, és hagyd, hogy a változás iránti vágyad a körülötted lévőket is hozzájárulásra ösztönözze.

Halak

Halak, ez az égi együttállás kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezd a spirituális oldaladat. Fogadd el a nap energiáját, és engedd, hogy a kristályaid a kozmikus bölcsesség csatornáivá váljanak.

Foglalkozz elmélyült meditációval, arra összpontosítva, amit el akarsz érni. Az Oroszlánkapu portál egy olyan álomtér, ahol a jövőbeli víziók kicsírázhatnak és fejlődhetnek, vágyaid és az univerzum ölelése által vezérelve.

X