Kos

A Kosoknak októberben át kell gondolniuk a prioritásaikat. Nehéz helyzetekkel kell megküzdeniük a munkahelyükön és a családban. Kezeljék megértéssel az őszi válságokat. Érdemes az egészségére is gondolnod. Már novemberben kedvező helyzetben lesznek a csillagok a számodra. A kudarcok gyorsan elmúlnak, és a hónap vége akár karrierépítést is jelenthet.

Bika

Október eleje nehéz időket hoz, feszült leszel – érzelmileg és szakmailag is. Fontold meg, hogy feláldozod-e magad valakiért, akiben megbízol. Itt az ideje, hogy újragondold az életmódodat. Erősebbnek és rátermettebbnek fogod találni magad, mint gondoltad. Október végén olyan lehetőséget vagy ajánlatot kapsz, amelyet nem utasíthatsz vissza.

Ikrek

Az év elején tapasztalt siker a karrieredben megsokszorozódik, és októberben ez átragad a magánéletedre is. Végre találkozol a lelki társaddal, aki szeretettel és kellemes érzelmekkel ajándékoz meg. Folytasd céltudatos életedet, ahogy tudod, könnyedén és méltóságteljesen. Kezelj mindent mosolyogva, mint egy versenyt, ahol a legjobb nyer.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X