Pénteki horoszkóp, Április 7., Visszavesszük szabadságunkat és függetlenségünket!

Kos

Mindenféle kapcsolatnak virágoznia kell ebben az időszakban, Kos. Az elme és az érzelmek jótékony partnerségben egyesülnek, ami lehetővé teszi, hogy jobban megértsd a hozzád közel állókat. Különösen a romantikus kapcsolatok erősödnek, mivel partnered értékeinek, hozzáállásának és motivációinak megértése egyre világosabbá válik számodra. Új felismeréseidet ismertesd meg a környezeteddel, lehetőleg inkább finom, mint szóbeli módon. Ez utóbbi lekezelően hangozhat.

Bika

Mindenféle munkát sokkal gyorsabban elvégezhetsz, Bika, ha a barátaid vagy a családtagjaid közösen segítenek neked abban, hogy elintézd. Ezt az teszi lehetővé, hogy az intellektusod az érzelmeiddel együtt erősíti a másokkal való kommunikációdat. A régi mondás, miszerint „több legyet lehet fogni a mézzel, mint az ecettel”, nagyon is igaz, és ma mindent megtudhatsz erről! A feladatok elvégzése után rendezz egy rögtönzött bulit!

Ikrek

A szerelem ma kivirágzik, mivel a kedveseddel való kommunikáció mindkettőtök részéről fokozott megértésnek örvend, Ikrek. Egymás jelenlétében sokkal nyugodtabbnak érzitek magatokat, és mások társaságában is egységes arcot mutatsz. Valamikor valószínűleg mindketten elmentek egy baráti társasággal. Izgalmas és lebilincselő beszélgetésekre számíthattok a többiekkel, amelyeket valószínűleg akkor is folytattok majd, ha kettesben maradtok. Érezzétek jól magatokat!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X